Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Azorkowy

Ugryzl mnie pies

Polecane posty

Gość Azorkowy

Wczoraj ugryzl mnie bezpanski pies, ktory uciekl. Rana w sumie nie byla jakas wielka, wiec poszedlem normalnie spac. W nocy obudzilem sie, miałem puls jakies 100 na minute i wysokie cisnienie. Dzis rano zmierzyłem i bylo to 140\100 a puls 70. Co to moze byc? Prosze o rade? Jak jutro mi wroci do normalnego to mam spac spokojnie, czy isc do lekarza juz dzis? Pies raczej wściekły nie był, po prostu zaszedl mnie od tylu i mnie zaskoczyl.

Gość bufka lubi plakac
wscieklizna

Gość ftgdfgd
ja pierd oczywiście, że iść jak najszybciej wiesz co to wścieklizna? wiesz, że na nią nie ma leku???????????????? jesli podadzą Ci szczepionkę zbyt późno (masz na to chyba jakieś 24 godziny) to już po Tobie jeśli miał ten pies wściekliznę w historii medycyny tylko raz wyleczyli dziewczynę ze wścieklizną i to cudem więc zap... do lekarza

Gość OnaNieOn
musisz natychmiast jechac do szpitala. moj kolega tak mial. pies go ugryzl niby nic mala ranka a jak go zaczelo bolec pojechal na szpital i dostal opr od lekarza bo jakies zakarzenie bo cos tam. na wejsciu dostal dwa zastrzyki i jezdzil codziennie do szpitala na jeden zastrzyk przez jakis czas. nie ma zartow.