Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Wychodze za maz tylko po to, zeby zdobyc serce innego.

Polecane posty

Jestem w stalym zwiazku od 4 lat, mam cudownego chlopaka, a raczej narzeczonego. Jest w stanie zrobic dla mnie wszystko. Dba o mnie jak o rozwijajacy sie kwiat, podlewa codziennie, szanuje, spelnia moje zachcianki, kupuje mi wszystko, czasami odmawia sobie jedzenia, aby wydac na mnie ostatnie pieniadze. I wszystko byloby jak w bajce gdyby nie to, ze ja mu sie oswiadczylam. Ale nie zrobilam tego, zeby z nim spedzic reszte zycia, zrobilam to, bo chce rozkochac w sobie innego. Tak innego, nie pomylilam sie. Chodzi o to, ze na kafeterii zakochalam sie w pewnym forumowiczu, urzekl mnie tym, ze poprostu jest obecny. Tam gdzie ja, tam I on. Nie mowi do mnie wiele, ale jak juz przemowi to cala drze. Dreszcze kraza po moim ciele, dotykaja moich ust I powiek, a ja wyobrazam sobie, ze to On swoim koniuszkiem. Codziennie o nim mysle, nie jest mi obojetny, zastanawiacie sie pewnie po co mi ten slub z moim narzeczonym skoro kocham innego? Otoz chodzi o to, ze ten moj ideal lubi mezatki, a ja bez tego statusu nie mam u niego najmniejszych szans. Dlatego wezme slub cywilny, rozkocham go w sobie I bende mu wierna jak jajko kurze. Nie wiem jak wyglada, ale wiem, ze ma dlugie wlosy, mam nadzieje, ze nie tylko na glowie, ale rowniesz I na dupie I w kazdym mozliwym zakamarku jego ciala. Bedziemy mogli sobie wieczorem nawzajem zaplatac warkocze, klosy, zboza, pszenice, zyto, proso. Kocham go, a slub juz jutro moj kochany.

Gość jkhgfdsfddgtt
normalnie jak Ania z zielonego wzgórza :-P hahaahahah

Gość ofvj
wczoraj pisalas ze maz cie zdradza:o schizofreniczko

Moze to dziwne, ale takie prawdziwe pozniej tylko ten rozwod

Gość SZKOŁA SIĘ KOŃCZY
DZIECI SIĘ NUDZĄ.............pomagać mamusi w ogródku a nie siedzieć przed kompem i pisać bzdury

czy bede szczesliwa a jak on mnie nie zechce nasze koniuszki nigdy sie nie zetkna

a zatem nie będę dużo mówił , a tylko będę obecny . Przemówię na koniec , wywołując u Ciebie dreszcze :D:D:D:D

Nie mogie na to patrzyc! Kobys to moja fikcja literacka, nie ufaj tej malej gnidzie, ona cie nie kocha. To nie jest uczucie od niej! Gdyby czula to co ja to ubrala by to we wlasne slowa. TYLKO MIE KOCHAJ!

Won gnido w koncu od jutrzejszego jutra bendziesz mniala konkurentkie

KOBCIU. Znamy sie jak lyse konie, wiemy o sobie wszystko od a do z. Widzielismy sie nago na gorze. A ona tera w ten parszywy sposub chce tobo zawladnonc, a ty jej tak naiwnie sie dajesz? Nieeeeeeeeeeeeee! Odchodze na zawsze. Rzegnaj zdrajcu. Widze, ze jak ci zagrajo ta(k tanczysz

Won to Ty smieciu, ja sie darze. Szacunkem. Nie bende wchodzila miendzy krukajonce wrony. Nie chce krakac tak jak wy. R

Gość manio ciekawski=)
To chodzi zapewne o mnie :classic_cool:

Tera to sie nie liczy, myslalam ze lonczy nas zwionzek a okazalo sie, ze chodzi ci tylko o mojego menrza. Bierz sobie to drugo, ona sie rzeni z zamiarem rozwiedzenia.

Gość hah..
ale jaja, ty naprawde jestes schizofreniczka, dobrze pisalam kilka dni temu, ze w jednym szeregu z owca stoisz