Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Calluna79

Aaaaaale mi sie nie chce pracowac....

Polecane posty

Gość vvgdfg
coto za pracA?

Gość asssasqsasa
ciesz sie ze jestes zdrowa. ze nie masz zadfnej neerwicy. ile ja bym dala zeby moc normalnie pracowac

Mi tez nie, zwlaszacza, ze nie mam kompletnie juz nic do roboty,a i tak musze siedziec do 17 :-O :-O :-O i jest obrzydliwy upal... bleeee

Gość ja juz byłam
to idzcie do domu ja pojde za was pracowac...

Po kilku latach też by Ci się nie chciało :) Generalnie lubię swoją pracę, ale pensja moglaby być wyższa, bo tak nie mam mobilizacji. Ale wolałabym być bogata z domu :)

Jestem po prostu zmęczona bo przez kilka lat nie brałam urlopu, ale w tym roku nadrobię :)

ja tez jestem zmeczona, takie porzadnego urlopu z lezeniem na plazy itp tez nie mailam juz daaawno... Ale co zrobic, takie zycie :-P Mam nadzieje ze w przyszlym roku wreszcie nadrobie, a Ty jakie masz plany Calluna ?

ja tez siedze, nie mam co robic, szef na urlopie, a i tak musze siedziec do 17 ile zarabisz, ze wolałabys wiecej?

Gość ja juz byłam
cos tam umiem reszty sie naucze,moge was nawet wachlowac za najnizsza byleby miec zajecie i jakis grosz w kieszeni

Gość Mazriuszz
ale wy macie fajnie siedza w biurze i prawie nic nie robia i jeszcze narzekają cieszcie sie ze na budowie nie robicie

mysle, ze jaks ie bardzo chce i nie ma wygorowanych zadac to praca sie zawsze znajdzie, Szczegolnie w lecie...

Gość fdfdff
do roboty pasożyty a nie klikać za pieniądze szefa

Gość ja juz byłam
jelly- tak to wyglada z perspektywy człowieka który ma pracę lub jej nie szuka, wyslalam 40CV w ciagu 3 tygodni i bylam na jednej rozmowie. Wiekszosc ogloszen to podpuchy zeby zbadac konkurencje.

Ja mam nienormowany czas pracy. Czasem siedze bo na kogos czekam, a pozniej po nocy materialy skladam. Nadgodziny nieplatne/ Ale na dzis juz skonczylam. Pa, ide do domu.

Gość ja juz byłam
na rozmowie bylam w charakterze kelnerki wlasnie:O teraz drukuje CV i przelece sie po sklepach i popytam bo juz mnie to wkurza,zeby czlowiek nie mogl zdobyc jakiegokolwiek doswiadczenia.

a gastro zawsze sie znajdzie robota, szczegolnie w lecie... nie wiem gdzie mieszkasz, jakie masz wyksztalcenie, ile lat itp Trzymam kciuki zrby sie cos znalazlo !

Gość ja juz byłam
no polatam to moze tak znajde,mozliwe ze w malej gastro nie daja ogloszen tylko kartke wywala i tyle.miasto duze wiec praca byc powinna. no nic lece.dzieki:)