Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubezzpieczzzzza

trudna sprawa z ubezpieczeniem;;;;nie wiem co robic!

Polecane posty

Gość aadfadf
Skoro dobrze zarabia to wszystko sobie załatwiaj prywatnie. Nie wiem czy wiesz ale podatki właśnie idą na ubezpieczenie zdrowotne czy też na edukację dzieci. Więc skoro Twój mąż nie płaci to wam się nie należy, nie rozumiesz? Załatwcie sobie prywatnie.

Gość fsd33i
pracuje na czarno ale chcesz żeby inni wam fundowali opiekę zdrowotną... frajerów szukasz?

Gość trolosdfsdfsdfsdf
Juz ktos wyzej wyraznie napisal kogo z rodziny mozna ubezpieczyc , boze, czy wy umiecie czytac, jak by bylo malo jest tam tez dopisek o wspolnym gospodarstwie domowym i wtedy to juz nie ma roznicy. Moj brat ubezpiecza tak moja matke na przyklad.

Gość klarysaaaa
po prostu zapisz sie kolejny raz do biura pracy

Gość Rafaek
https://www.zdrowiedirect.pl/search.jsf Można wyliczyć ubezpieczenie 3 osób - 2 rodziców + 1 dziecka ok 150 (najtańsze).. 10 lekarzy specjalistów lekarze rodzinni leczenie szpitalne zabiegi ambulatoryjne 29 badań diagnostycznych inne Do: jak okradzasz panstwo! Zamiast pisać głupoty to pomóż ludziom. Może nie może pracować normalnie?Zastanów się zanim napiszesz głupoty.I puknij się w PUSTY łeb Pracować normalnie to jak? : Może do 70 roku życia? oże TY lepiej zacznij pracować na czarno?Może coś odłożysz sobie?

Gość diff
Nie ma trudnej sprawy. Albo ubezpieczasz się na własną rękę, albo jest lipa. W tym momencie oszukujecie wszystkich nas, którzy pracują legalnie. Jeśli jednak chcesz wykupić jakieś ubezpieczenie, to warto dokładnie czytać OWU i wszelkie regulaminy, żeby później nie być na lodzie. Polecam taki mały poradnik http://toniepotrzebne.pl/ubezpieczenia/jakie-ubezpieczenie/