Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po 6 mies przerwy

Tabletki anty, 3 tygodnie kwawienia ;// ała..

Polecane posty

Gość po 6 mies przerwy

Kiedys bralam tabletki microgynon21, od 1 tabletki przyjely sie super - zadnych plamien itp, bralam 2 lata. teraz lekarz przepisal mi te same po 6 miesiacach przerwy i masakra! okres (wzielam 1 dnia miesiaczki) nie skonczyl sie, wieczne plamienia przerodzily sie w okres (taki z umiarkowanym krwawieniem) brzuch mnie pobolewa. Innych dolegliwosci nie mam (no moze wzdety brzuch). Mam dosc, wiem, ze moze to trwac 3 cykle nawet, ale mysalam ze bede plamic a nie okres, niepokoje sie, boli, wakacje do dupy ;/

Gość po 6 mies przerwy
pojde do lekarza, ale on nic nie poradzi, bo na ulotce jest napisane ze takie cos moze sie wydarzyc.. ale nie da sie moze polepszyc mojego stanu?

Gość miałam podobnie
i lekarz zmienił mi tabletki... co prawda coś tam marudził że powinnam poczekać te 3 miesiące, ale sorki... nie po to biorę tabletki żeby się 3 miechy męczyć...:/

Gość miałam podobnie
możesz lekarzowi jeszcze nagadać że cię głowa cały czas boli i jeszcze coś tam ze skutków ubocznych..:D

Gość Aikko.
Moja mama jak dostała od gina tabletki, to też jej się okres rozjechał... Poszła już w drugim tyg ciągłego krwawienia, babka zmieniła jej od razu i teraz jest super już od kilku lat ma te same.