Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

wszystko I nic

Polecane posty

Chodzi o to,zeby tutej rekord zrobic, nie wazne jaki, ale zeby byl. Glownie to ja bym go chciala pobic. Moze wpisza mnie do ksiegi ginesa I zdobede w koncu slawe. A wiec kochani idole, byle co, mozecie opisywac tu wszystko, nawet to jak wasza kopa wyglada, nie wazne, wazne aby zapelnic ten temat. Cel to najwieksza ilosc stron. Mozeie nawet pisac o majtkach swoich babc, albo alfabet w kolejnosci, wszystko akceptuje. Obelgi, komplementy, no wszystko. A jesli wy mi w tym nie pomorzecie to ja. Se sama pobije.

Gość sultanka
ale spokojnie, pozwól niech się nacieszą czerwonymi paskami na świadectwach i na zadkach

Ile mozna? Tutej chodzi o czas, im szybciej tym lepiej. A ty sie wpiszesz? Napisz cos. Mozesz mi pocisnonc. No powiec prawde co o mnie myslisz. Pewnie jestes gruba I siedzisz tera upocona pod drzewem I czekasz az slonce pujdzie.

Gość cooookes
Moze będziemy wypisywać Ci tutaj wszystkie zasady ortograficzne to się w końcu czegoś nauczysz ;)

Nie chcijcie wiedzic ile mam w kasie. Premii nie bedzie. Chyba sie dzisiaj zabije po pracy.

Moze byc, tylko te zasady pszedstaw w prosty spsosub. A moze zrub mi dyktando, ale daj naprawde trudne slowa. I moze jeszcze test sprawnosciowy ze znaczenia wyrazuw. Lubie takie lamigluwki.

To jeszcze raz ja, upaly to wszystkie knury wyjechaly. ogloszenie: Rok temu kupalam fajno sukienkie za 180 zl, mialam w niej chodzic, ale nie mam odwagi. Chce ktos kupic? Opchne za 150, jeszcze z metko. Biala I ze przodu ma taki dekold w granatowe paski.

Mogie wam zaproponowac co do tego nosic, albo jakie sandaly w paski, albo nie w paski, morze tez byc jakis koturn w paski, tera takie modne te marynarskie wzory. No cos wymyslicie kupcie, prosze, dla was to grosze, a ja za to mogie pzerzyc caly miesionc!

Kopciu jak sie robi takie minki? Ja jeszcze nie umiem.

Gość majowa panna
przegladam słownik ortograficzny , bo chcę pisać poprawną polszczyzną.

Ale mamut wszet do sklepu I tak nic nie kupi, nie ma rozmniaruw

Gość majowa panna
Dużo przede mną nauki , więc pewnie posiedzę pod tym drzewem do jesieni aż jabłka dojrzeją . Wtedy uzbieram cały kosz i przyniosę Tobie Fiel .

Gość bufka lubi plakac
fiel ja jednak wole jak piszesz normalnie! :-)

Gość majowa panna
Po łące biegają zające ,ganiają się w berka i trzymają za ręce.Śpiewają ptaki gdzieś wysoko na niebie , co te zające czują do siebie ? Hej chyba nic nie czują , tak tylko biegają, bo tak między nami to motorki pod ogonkiem mają :D

Rozmniaruwkie pomniejszyli, chachacha dobre sobie, krowa w nic sie nie miesci I oczywiscie czyja wina? Firmy, bo male szyja chachacha

Gość interesujące .....
jesteś wspaniała

Gość majowa panna
przyszła krowa do sklepu , na wysokich obcasach , hej chyba z Fiel zatańczę w nich obertasa .Fiel na to rzekła ,że pusta jest kasa .Krówko kochana zatańczmy w niedzielę , dziś utarg mały i kaski mam niewiele .

Gość interesujące .....
jesteś cudowna .

O to sie nie buj bo rekort bendzie a nawet akort. E majuwka sama to wymyslarz czy to z elementarza dla gimnazjalistuw?

Jestescie niezdecydowani, jedni pisza ze wola normalnie, jak pisze normalnie to brzecza, ze gdzie jest fiel. Glosujcie. Od was zalezy kim bede jutro.

Gość majowa panna
Fielko ja do jesieni pod tym drzewem podszlifuje Polski , a jak spadnie śnieg w Afryce to już będę wierszem pisać . Pisz jak wolisz .

Majuwka a kto ty jestes morze zwiazdeczka? Okiej bende pisala jak uwaza, bo to w sumie moja sprawa, jak bede miala nastroj.

Gość majowa panna
Fiel przecież Ty zawsze wiesz gdy ze mną rozmawiasz ? Ico teraz ? :D:D:D:D

Coz to za talenty sie wylaniaja? Moze jestes jedna z nas? A moze my z tej samej firmy, a moze jestes naszym szefem?

Gość majowa panna
ten talent to na poziomie gimnazjalisty ,tak go oceniłaś ,Tak mi smutno :(