Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

wszystko I nic

Polecane posty

Gość majowa panna
Idę po piwo i papierosy .Kupić Ci coś ?

Acha czyli nastolatka :-) nie wiedzialasm zes w afryce

Gość majowa panna
tak w Afryce , będę dzisiaj piła z żalu całą noc i latała na biedronce z piwem w ręku :(

Majuwka a skont ci przyszlo do glowy, ze cie ytutej tak obrazam. Chodzilo mi o to, ze take ladne I az trudno uuwierzyc, ze sam to ktos wymyslil, myslalam, ze przepisane z podrecznika,ale nie ze takie zle. Wiec czyje to dziela? TWOJE? CZY SPISANE? tak kup mi kiebaba, na ten tydzien koniec diety, czas sie wzionc za swe chabety.

Gość majowa panna
spisane z elementarza dla opóźnionych w rozwoju :D Chyba już kończysz za chwilę pracę

Prace mze I koncze ale pisania nie. Chociaz tak, bo zara monrz przyjedzie I bede sledztwo prowadzic. A co ty we biedronce pracujesz?

Gość majowa panna
Tak na kasie , i biedronka mnie odwozi do domu po pracy , funduje mi też piwo , papierosy i parówki ,Z biedronki podobno najlepsze . Bleleelel... pocałujesz mnie w końcu ?

Ja ciebie? A co ty giejowka? ;-) z dziewczynami sie nie caluje

Gość majowa panna
Zrób wyjątek , błagam ❤️

Chiej majuwka co ci sie dzieje z glowo? Masz problemy orientalne?

To juz pelne dwie strony, jestesmy na drodze. Jak ruszycie dupy to zawladniemy swiatem.

Z wami to mozna, temat glupi a I owszem, ale ambitny. Dawac tutej swoje historie ze zycia.

Gość majowa panna
Hej kochaniutka , ja już od wczesnych godzin rannych na nóżkach .Wzięłam poranny prysznic , zjadłam śniadanko a przedtem w seksownym dresie addos przebiegłam w równym " dżogingowym " tempie pół osiedla . Teraz popijam kawusię i tak zastanawiam się jakiego by tu dzisiaj użyć lakieru do paznokci : soczystej zieleni , czy zmysłowego różu . Zaznaczam , że zamierzam włożyć na stópki japąki ? W dresie chyba zostanę , lubię ten zapach .

Gość majowa panna
tyle tych firm mam do wyboru : Rimmel , Astor ,Miss Sporty , Manhattan Buffalo , Wibo Your ; to nie na moją głowę :( Ratuj Ty znasz się na modzie , tak słyszałam .

Gość majowa panna
a tak zmieniając temat , co z tym pocałunkiem ?

Gość majowa panna
Fiel nie chcę Cię poganiać ale czekam od wczoraj , spać nie mogłam :p

Kochana aktualny korol lakieru to zulc. Do tego proponuje zulto przepaskie I zulte sandaly I zulty pasek.

Gość majowa panna
Z tą żółcią fantastyczny pomysł ! Do moich długich /czarnych jedwabistych , lśniacych / włosów i lekkiego zarostu , wprost miód .Sandały tez założę , bo trochę duża jestem tak 188 cm , więc chyba szpilki odpadają . Fiel ja już Cię cała w myślach wycałowałam i bez Twojej zgody , taka właśnie jestem nieprzyzwoita .

Gość majowa panna
Fiel , myślę teraz nad tą żółta spódniczką , taką troszkę za pupcie , fajna długość ;D ale nóżki to ja mam trochę jak sarenka owłosione i z lekka krzywe , więc nie wiem ..... jak myślisz ? wypada ?

Panno mysle, ze taka miniuwka bendzie wyglondala uroczo do takich nuzek. Musisz byc niezlo lasko skoro tak wyglondasz. Ja mam dodatkowo jeszcze dlugie wlosy w nosie I czensto z nud sobie zawijam w palec. Polecam.

Gość majowa panna
hahahah! z tymi włosami w nosie rozbawiłaś mnie :D:D:D:D Tylko skąd wiedziałaś ?

Gość majowa panna
Teraz tak wystrojona stoję przed lustrem i podziwiam swoją urodę :D Zaraz mam spotkanie z szefem w firmie , raz na pół roku chce mnie zobaczyć i omówić ważne sprawy biznesowe .Zrobię na nim wrażenie .Oby nie zemdlał na mój widok , jestem przystojna , pewnie wywołam w nim dreszcze . Nie męczę Cię dłużej Fiel , miłego dnia

Gość majowa panna
Chyba Ci jeszcze dzisiaj nie mówiłam ,że Cię kocham . Tak kocham ❤️

Tak jestes pzystojna, nie nie wyznawalas mnie dzisiej milosci. Az dziwne