Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

czemu ?? odpowiedzcie mi!!

Polecane posty

Golę nogi juz ok roku. Nigdy mi nic nie bylo. Dziś ogolilam rano i teraz zobaczylam, że mam troszke czerwonych kropek, szczególnei na lydkach. Posmarowalam to balsamem i piecze i jest sporo wiecej krostek ! Dlaczego teraz tak mam , nigdy tak nie maiam :(

Gość wredniucha
wezwij karetkę!!!!

Gość sultanka
czy łaziłaś ostatnio w leginsach?

Gość Nie mieszkam juz w POlsce
podrażniłaś sobie maszynką. To samo miałam kilka dni temu. Maszynka nówka funkiel a nogi miałam jak poparzone po 5 minutach. I dopiero zaczęło boleć. Wywaliłam maszynke , goliłam się juz nową i jest ok. Czasami albo się stępi, albo jest bardzziej tępa zyletka niz w innych mimo ze jest nie uzywana.

Gość jdhgjdg
podrażniłaś sobie? A wrastających włosków unikniesz, gdy będziesz robić peeling skóry - najlepiej robić pumeksem, chyba, że masz kasę na peelingi, które mogą dawać gorszy efekt niż pumeks za złotówkę :))

Gość jdhgjdg
P.S. Ja używam jednorazówki wilkinsona biało-zielonej, za ok. 1,80 złotych i można się nią golić do usranej śmierci, świetna jest! :D Są w rossmannach na sztuki...

Gość jdhgjdg
namydlona skóra tam gdzie golisz i gdzie często wrastają włoski - żeby tego uniknąć robi się peelingi, ale tak samo peeling można sobie zrobić pumeksem (osobnym niż do stóp jak kogoś brzydzi), namydloną skórę przejechać paroma ruchami i świetnie daje radę. Bo na peelingi szło mi trochę kasy i tak wykombinowałam :P