Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja chcę już!!!

dziewica...

Polecane posty

Gość ja chcę już!!!

jestem młodą kobietą, nigdy nie miałam faceta w łóżku a ostatnio już sobie sama ze sobą nie radzę. brakuje mi seksu! nigdy tego nie zrobiłam i nigdy nie zrobię z pierwszym lepszym. to mnie tak frustruje!

Gość cefrfrgsgtgtsg
a ile masz lat dziewico?

Gość ja chcę już!!!
21

Gość mam tak samooo
;)

Gość cefrfrgsgtgtsg
a to wciąż jesteś bardzo młodą dziewicą :D

Gość ja chcę już!!!
ja uważam, że młodą ;p

Gość mam tak samooo
młoda jesteś :) teraz to neiktórym sie w dupach poprzewrcało i 20stolatka to juz dla nich stara :D

Gość tako_jako
sznuj lepiej ten skarb i daj temu odpowiedniemu a nie. wiesz ile rzeczy ja bym chciał

Gość on_bez_pseudonimu
jak chcesz poprostu stracić dziewictwo to chętnych nie brakuje...

Gość ja chcę już!!!
właśnie nie chcę tak po prostu...tylko ja z moim szczęściem to chyba nie znajdę tego jedynego

Gość mam tak samooo
cięzko trafić na odpowiedniego mężczyznę :( ale jak inaczej? ja nie potrafię inaczej, wierzę w miłość i czekam

topik załozyła puszczalska laska w celu zrobienia nadzieii ze istnieją porządne panny

Gość on_bez_pseudonimu
to sie sama zaspokój i czekaj dalej...a szcześciu trzeba dopomagać, to nieprawda że tylko faceci mają obowiązek podrywać kobiety... zawsze musi być wola obu stron, i obie strony muszą zabiegać o siebie nawzajem

Gość rtrtrtrt
Jako kobieta masz łatwiej mężczyźni nie napiętnują dziewic za to kobiety nienawidzą prawiczków niezależnie jakimi ludźmi są

Gość ja chcę już!!!
moim marzeniem byłby prawiczek ;)

To bierz któregoś z forum:P "topik załozyła puszczalska laska w celu zrobienia nadzieii ze istnieją porządne panny" Taaak, każda podająca się za dziewicę robi to ze złośliwym chichotem na ustach tylko po to by wzbudzić w Tobie nadzieję. Istne geniuszki zła.

Gość Kuta na trzy nogi
Ci z forum to trzecia liga :P Nie bierz :D

Gość Farfarel
Pomysł całkiem dobry :) Ja takiego sobie znalazłam i chwale sobie. Czysta kartka, "co włożysz, to wyjmiesz". Przyuczasz faceta do tego, co lubisz (a on Ciebie :) ) - żadnych wspomnień w ciele po jakiejś byłej, skrzywień i kwasów. Działa Prawo Pierwszych Połączeń.. :)

Gość Farfarel
Aha i też zaczekałam do sporo po 20-tce ;) Wcześniej nie było materiału na.. :P

Gość on_bez_pseudonimu
Kuta na trzy nogi... - więc powiadasz że jesteś 3cią ligą...

Gość ja chcę już!!!
chcę tak :D

" Taaak, każda podająca się za dziewicę robi to ze złośliwym chichotem na ustach tylko po to by wzbudzić w Tobie nadzieję. Istne geniuszki zła. " oczywiscie ze tak jest, takim sie nie ufa wcale

"oczywiscie ze tak jest, takim sie nie ufa wcale " A na ulicy chodzi za Tobą człowiek z nożem też?:D "Ci z forum to trzecia liga" To gdzie jest piąta?

" A na ulicy chodzi za Tobą człowiek z nożem też? " ale beznadziejny przykład :O , poprostu wy kłamiecie i tyle

Idealny przykład. Gdy ktoś cierpi na manię. Chyba, że miałeś dziewczynę która Cię oszukała a jej wielka, pozbawiona błony dziewiczej pochwa wessała Cię na kilka dni i została Ci po tym wydarzeniu trauma. Wtedy paranoja jest zrozumiała.

Gość ja chcę już!!!
jaki miałabym powód aby kłamać? podzieliłam się na lajcie moim problemem bo mi się nudzi i nie mam co robić...ale nieee tu wszyscy kłamią

Albo sądzisz, że któraś będzie tak głupia i będzie chciała Ci to udowodnić :D Naiwna taktyka, ale może u jakiejś ameby umysłowej się uda.

Gość dziś na pomarańczowo
ja dziewicą nie jestem, ale prawiczka nigdy nie wezmę na serio z dwóch powodów: - nie ma bladego pojęcia o seksie, a u mnie już czasy nastoletniego miziania dawno przeszły - prędzej czy później zdradzi, żeby zobaczyć, jak jest z inną. nie ma takiej siły, która by go przed tym powstrzymała, chyba że będzie to skrajnie brzydki nieudacznik, który na kolanach pójdzie do częstochowy za to, że jakakolwiek kobieta go zechciała. i jest jeszcze jeden powód. jak człowiek nigdy nie był w związku (sorry, nie wyobrażam sobie, żeby ktoś był w związku np. rok i nie uprawiał seksu, to żaden związek), to nie potrafi się w tym odnaleźć. także na dzień dobry dostajemy prawictwo i często kompleksy, które to spowodowały, brak podejścia do kobiety w jakiejkolwiek sferze i gwarancję zdrady, jak tylko chłopak nauczy się trochę merdać ogonkiem. nie, dziękuję.

Gość asdwadasdasd
prędzej czy później zdradzi, żeby zobaczyć, jak jest z inną. Jak komuś zależy tylko na seksie to może iść do agencji. A Ty myślisz, że mężczyzna jak ma doświadczenie to już nie zdradzi? nie ma bladego pojęcia o seksie, a u mnie już czasy nastoletniego miziania dawno przeszły Albo jesteś kłoda co potrzebuje faceta z doświadczeniem bo sama ani me ni be albo uważasz, że związek to tylko seks to Ci współczuje. brak podejścia do kobiety w jakiejkolwiek sferze i gwarancję zdrady, Ile to żonatych z dużym doświadczeniem zdradza!

Gość on_bez_pseudonimu
co tu dużo gadać... jak chcesz już to cho do mnie ;P