Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo kupuję i co z tego ?

jakie pierwsze buciki ?

Polecane posty

córka zaczyna już sama stawać na nóżki i chyba czas już kupić jej buciki tylko jakie będą najlepsze ? proszę o linki :)

pierwsze buciki musisz przedewszystkim "pomacać" więc lepiej nie kupuj przez internet. mi ortopeda powiedziała że musząbyć z miękka podeszfą. szytwną piętą sięgającą za kostkę i z płaską wkładką (większość bucików ma wkładkę z taką gąbeczką od środka stopy - jak wkładki ortopedyczne, a do nauki chodzenia powinny być bez).

tak wiem nie będę kupować przez internet tylko chciałabym po prostu zobaczy jak wyglądają... jaka firma..

Gość Jackowa Mama
Do nauki chodzenia to najlepiej bez bucików, na boso albo w skarpetkach - najlepiej z abs'ami trudniej się w nich poślizgnąć, a do wyjścia na zewnątrz polecam Emel - miękkie, odpowiednio wyprofilowane, bardzo dobrze wykonane. http://allegro.pl/listing.php/search?category=25960&string=emel&buy=4&flattenedCatId=&flattenedDate=2012-06-13&flattenedAttribId=16140&flattenedMessage=Kategorie+z+listy+po+lewej+przenie%C5%9Bli%C5%9Bmy+do+parametr%C3%B3w.+Zaznacz+czego+szukasz%2C+aby+otrzyma%C4%87+bardziej+trafne+wyniki.&offer_type=0&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&listing_sel=2&listing_interval=7&a_text_f%5B5389%5D%5B0%5D=21&a_text_f%5B5389%5D%5B1%5D=22&a_text_f%5B295%5D%5B0%5D=&a_text_f%5B295%5D%5B1%5D=&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E Trochę długi link :D to z allegro Fajne sa też Primigi Synek teraz w nich chodzi ale mają sztywniejszą podeszwę, ecco również używaliśmy i byliśmy zadowoleni. Zdecydowanie odradzam Bartka - jak dla mnie to jest wielka pomyłka, bo ciągle słyszy się "achy i ochy" na ich temat, a buty są kiepskiej jakości, sztywne i szybko się niszczą.