Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama weekendowa

Mamy jakie macie plany na weekend?

Polecane posty

Gość mama weekendowa

My z mężem od jakiegoś czasu stwierdziliśmy,że się zasiedzieliśmy w domu i postanowiliśmy wyskakiwać i zwiedzać. Jest teraz taka oferta, że można kupić za coś koło 70zł bilet i jeździć w weekend do woli i my jedziemy zobaczy Toruń i Poznań. A jak Wy spędzacie czas?

Gość alumania
Mamy jutro wesele u znajomych :) drugie w tym miesiącu. Potem jeszcze trzy w sierpniu,więc żadnych dodatkowych wyjazdów i wydatków nie planujemy.

Gość w karpaczu
my jedziemy do karpacza z dziecmi jutro z samego rana wyjezdzamy a wracamy w poniedzialek wieczorem. To juz druga wycieczka w to miejsce w tym miesiacu + odwiedzilismy na wypadzie jednodniowym sobótke .

Gość majoretka
A my w sobotę jedziemy na wycieczkę rowerową na cały dzień,bierzemy jedzenie w koszyk i będzie piknik,a w niedzielę pewnie na obiad do teściowej-Halina.

Gość b-erenika
wybieramy się nad jezioro, jutro ma być upalnie więc tylko nad wodę

Gość wertemene
Jedziemy nad morze :)

Gość ja też nad morze
wyjeżdżam na dłuuuższy weekend ;-) oby pogoda była i humory dopisywały ;-)

Gość mamapooodluszka
a ja jestem w 33 tc, maz za granica wiec chyba przesiedze weekend w domu i zalicze najwyzej jakis spacer....a tak to ksiazka , film i skype z mezem...

my tak robiliśmy jak nie mieliśmy dziecka tyle ze autem zaliczone wile miejsc ciekawych :) teraz też są wycieczki ale inaczej zorganizowane zaplanowane

Gość Lidiaaaa...
już jesteśmy z mężem od godziny w Świnoujściu pogoda marzenie ciepło słoneczko świeci

o majoretka, dobrze, że przypomniałaś o tych imieninach:) ja jutro będę musiała popracować, więc muszę resztę towarzystwa wykopac na wycieczke, a w niedziele dzieciaki ida na party, wiec zostane Cerberem

Majoretka - ja też planowałam jutro piknik ;) mąż miał starszą córę uczyć jeździć na rowerze , a ja miałam pospacerować z małym a na koniec piknik. A w niedzielę do teściowej Halinki na obiad i ciasto ;) tyle ze mały się pochorował dzisiaj i pikniku nie będzie. zostanie niedziela u Halinki ;)

Gość to i ja cosik powiem
A ja jako kochająca żona i matka zadbam o to,aby moje zapasy miłości do rodziny się nie wyczerpały za szybko. W związku z tym chłopina zostaje jutro w domu,a ja spadam na odnowę biologiczną. A niedziela-u teściowej Halinki ;) Widzę,że to popularne imię wśród teściowych :D

Gość po34r34p
u mnie tez biba w niedziele- mama Halina :)

Gość andromedamion
Jadę sprzątać u siostry,szykować wszystko na przyjazd maleństwa. Siostra ostatni miesiąc spełniła w szpitalu,wiadomo że szwagier jakoś szczególnie o ład nie dbał,a jutro o 17 wracają do domu,to ogarnę,żeby siostrze było miło.

Gość najwieksza fanka
my jedziemy jutro na cały dzień nad wodę, dzieci się nie mogą już doczekać. :)

Gość ghtjtujuy
też mam tesciowa Halinkę,fajna babeczka z niej.

Gość magfalllll
Dzisiaj w pracy do 21 jutro rano na zakupy, musze jechac kupic mebelki do pokoju corki,wiecorem maja przyjsc znajomi na browara, w niedziele do pracy od 12 do 18 e:'( potem moze skoczymy z mezem na jakas pizze

Gość telefonistka jedna
Planowaliśmy jechać nad jezioro ale chyba pogoda nie dopisze...:(

nasze dziecko do wtorku na wakacjach, ja od dzisiaj na wolności ( w sensie poza szpitalem) więc dzis o 21 spotkanie z przyjaciółmi - średnio zakrapiane bo przyjaciółka w ciąży, jutro mąż w pracy więc mu dotrzymam towarzystwa z książka, w niedziele jedziemy na festiwal, bo maż gra w finale i muszę trzymać kciuki a w poniedziałek do kina. A we wtorek nareszcie wraca nasz Synek :) A w środę ide do pracy

jutro rano zamierzam zaciągnąc rodzinkę na grzyby, czyli pewnie wyjdzie, że do lasu, bo jakoś jeszcze w tym kraju nie udało mi się znaleźć odpowiedniego miejsca na grzybobranie...ale próbowac trzeba;) po południu trzeba się bedzie zająć biznesem, a w niedzielę wypdałoby jakiegos grila zrobic:) może jeszcze uda mi się obejrzeć dodatki do Władcy Pierscieni o:)