Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Potrzebuję waszej pomocy i tok koniecznie ! . Było tak. Kochaliśmy się z dziewczyną bez zabezpieczenia ,ale ostatecznie skończyłem na niej ,nie w środku i trwało to około 5 min. Miesiąc później napisała do mnie ,że spóźnia się jej okres 2 tyg. i że niby rzyga. W końcu zrobiła test 2 testy i wyszły negatywnie , od zrobienia tych testów nie rzygała ,nic jej nie bolało ,po prostu nic. Miesiąc później napisała mi ,że dostała okres , taki jak zawsze. Czy z tego co napisałem , wynika ,że jest w ciąży .? prosiłbym o kreatywne odpowiedzi , bez żadnych żartów, ponieważ to poważna sprawa i jest to nauczka do końca życia. Dodam tylko,że nie jesteśmy pełnoletni. Pozdrawiam .: )

Gość Cvig
Raczej to jej wymysl

Gość widać wyraźnie, że
wakacje się zaczęły- skoro jesteś niepełnoletni, a juz koniecznie chcesz uprawiac seks, to najpierw poucz sie trochę biologii, potem pomyśl o zabezpieczeniu, a dopiero na końcu o seksie,ps. skoro dostała okresu i testy były negatywne, to w ciąży nie jest

Cvig , ale masz na myśli to , że jest czy nie jest .? Wiem ,wiem ! tak jak napisałem. To jest nauczka do końca życia , byłem głupi , bardzo głupi ,wiem nie powinienem , to się już nigdy więcej nie powtórzy.

Gość zostaniesz tatą
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niee wieeem
Zadnym tata nie zostaniesz.. Spojrz sobie na kalendarzyk dni płodnych i policz (przy okazji sie kurwa nauczysz) czy istnieje taka mozliwosc. Ja pierdole.. Dzieci się biorą za seks a pozniej rozpacz że w ciąży. Zgadzam sie ze seks jest dla wszystkich tylko trzeba umiec z niego korzystać... Poszerz swoją wiedzę na temat rozmnażania zanim zaczniesz to robić po raz kolejny..

wiem ,że popełniłem wielki błąd , to jest nauczka do końca życia , nie wiem o czym wtedy myślałem , byłem mega głupi .. dziękuję wam , trochę mnie uspokoiliście .: ) liczę na więcej wypowiedzi.: )

Gość niee wieeem
Nauczcie się liczyc dni płodne bo gówniarzami jestescie i tylko sobie biedy narobicie.. A jeśli tak bardzo wam swędzą narządy to chociaż sie zabezpieczajcie jakos.. Ehh

tak jak już wcześniej napisałem. To się nigdy więcej nie powtórzy,nigdy.Dopiero później zrozumiałem ,jakim byłem debilem .. ale cóż stało się .. ale jak myślisz .? z tego co napisałem,wynika ,że jest ,czy nie.?

Gość Cyyvik
No jak moze być? Jak nie Skonczyles w niej no chyba ze zebrała to z brzucha i szybko wsadzila do pipki heh

Gość niee wieeem
Najprosciej jak sie da.. Po pierwsze nie skonczyles w niej.. Są przypadki zajscia płynem ejakulacyjnym ale to dosc rzadkie. Po drugie wymioty zaczynają się około 6tygodnia ciązy więc jesli okres spoznial sie dwa tyg to nie ma opcji.. Prawei tyle trwa zagnieżdżenie komórki Ile dni była po okresie?

Gość niee wieeem
Ja nic juz nie rozumiem.. Napisała Ci po miesiącu ze jej sie spoznia 2tyg? To co ile ona chce dostawac okres? Co dwa tygodnie... Wezcie sie dzieci za odrabianie lekcji.. Do matury sie przyda

okej od początku. zrobiliśmy to 25 kwietnia , dzień później dostała okres z tego co mi napisała. w maju 29 napisała ,że jest chyba w ciąży bo okres spóźnia się jej 2 tyg. ale teraz mi napisała ,że tak tylko napisała ,ale fakt że się jej spóźniał. jakoś na początku czerwca zrobiła 2 testy i wyszły negatywne i teraz 26 dostała okres.

Gość niee wieeem
"tak tylko napisała" Po ile wy macie lat..? W ogole wiecie kiedy sa dni płodne czy tak sobie po prostu to robicie? Skoro od tamtego czasu miała dwie miesiączki to nie może byc w ciązy, w sumie okres nie jest gwarancją ale zawsze jakims potwierdzeniem..

Gość dodam jeszcze
Nie Twoja dziewczyna nie jest w ciazy. Ile masz lat?

jej teraz nie ma , wyjechała i piszemy ze sobą. Ja jej czasami nie potrafię ogarnąć. Napisała ,że była pod wpływem nerwów ,dlatego tak napisała, ale ja nie wierzę w nic co napisała, dlatego proszę Ciebie/Was o pomoc. Dostała miesiączke 26 kwietnia , w maju nie dostała , i teraz w czerwcu dostała.I piszę ,że 4 dzień rano ma mało krwie ,ale po południu ma krwotok. Jeżeli dostała okres 26 kwietnia , to dni płodne musiała mieć wtedy 8,9,10,11,a w 12 musiała mieć jajeczkowanie. Mam 16 lat ..

Gość dodam jeszcze
Miala 2 okresy po tym jak sie kochaliscie wiec w ciazy raczej na pewno nie jest.

Gość niee wieeem
No więc tak. Po pierwsze nie miała dni płodnych i w sumie dalej nie ma co spekulować bo kobieta zajdzie w ciąże TYLKO podczas płodnych. Nie skończyłes w niej więc kwestia ciąży, a raczej jej braku, nie podlega tutaj dyskusji. Nie jest w ciązy na milion %. Tym bardziej ze teraz ma okres. A majowy po prostu się spóżił lub go nie było bo nie. Kobieta która sie denerwuje i stresuje przesuwa sobie okres samoistnie. Także głowa do góry, w ciązy nie jest na tysica milionów procent. 16 lat... Az tak wam spieszno? A co jakby wpadła? Byłbys ojcem w wieku 17lat.. Fajną przyszłosc sobie wyobrażasz z dzieckiem w tym wieku.. Nie sądze,

Gość Mejew89
nie jest w ciazy.. i nie zadawaj sie z nia bo w koncu wpadniesz albo cie wrobi pozdrawiam

mam jeszcze taki pytanie, ponieważ gdy zrobiła test i mi go pokazała to faktycznie była tylko 1 kreska, lecz po około 5 min. z drugiej strony wyszła taka różowa plama , nie kreska. Lecz na instrukcji było napisane ,żeby nie odczytywać wyniku po 5 min. bo zachodzą w nim jeszcze reakcję chemiczne i chciałbym wiedzieć jakie jest wasze zdanie , a może spotkaliście się z czymś takim. pozdrawiam : )

przetrzyma .? tzn.? test zrobiła o 12:00 także mocz był poranny i pokazał 1 kreskę , gdyż po około 5 min. z drugiej strony wyszła taka różowa plama i nie wiedziałem o co chodzi.. ale na instrukcji było napisane,że nie odczytywać wyniku po 5 min. bo zachodzą w nim reakcję chemiczne..

Gość jak to jest?
Nie przetrzymuje się testu. Ale ma się co martwić, nie ma ciąży, ale ona swoją drogą ci gra na nosie.

Gość jak to jest?
Już się nie przejmuj. Wszystko ok.