Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klsckscksdmcsdklk

Czy warto jechac na wieksze zakupy do makro?

Polecane posty

Gość klsckscksdmcsdklk

czy kupie tam taniej kosmetyki,pieluchy rzeczy dla noworodka,ubrania dla 2latka itp? Mam ta karte kilka lat ale nie korzystalam,teraz bedziemy przejezdzac w poblizu i zastanawiam sie czy warto?

Gość b-erenika
zależy co kupujesz, dla mnie to nie opłacalne

Teraz już nie bardzo. Kiedyś często robiłam tam zakupy. Teraz ceny są porównywalne z innymi sklepami. Czasami można trafić na promocję kosmetyków, bądź innych artykułów.

Gość niestety moim
zdaniem nie warto- ostatnio z ciekawości porównywałam ceny rzeczy dla dzieci z tymi które są w tesco, realu itp- niewielka różnica

Gość klsckscksdmcsdklk
ale czy sa tam rzeczy dla dzieci? kosmetyki,pieluchy,kaszki,ubrania..itp? bo jesli mam wydac 600zl np to chyba cos oszczedze? planuje tez wieksze zakupy spozywcze..

Gość KONTRABANDA
kosmetyki i pieluchy w opakowaniach zbiorczych czyli co najmniej po 3 sztuki - czyli zamrażanie pieniedzy .

Gość jesli chcesz zgromadzic
duza ilosc to tak ale chyba tlyko jesli idzie o ilosc,ceny porownywalne wiec zadnen interes

Gość KONTRABANDA
jedyną korzyść jaka widzę teraz w zakupach w makro to dodawane gratisy , ale mogą bć one dołączone niekoniecznie do tego co ciebie interesuje . np do opakowania makaronu paczka gratis:)