Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sen na jawie 2

Dlaczego codziennie coś mi się śni! Mam dość!

Polecane posty

Gość Sen na jawie 2

Dlaczego codziennie mi się coś śni ??Też tak macie??Czasem coś normalnego ale czasem śmierć zabójstwo klęska żywiołowa-ostatnio poród i karmienie piersią-nie wysypiam się to okropne...

Gość to jest prymitywne
mi tez co dzien sie cos sni. mam sny czasem mile, czasem przerazajace. nic na to nie poradzisz :(

Gość pierdoletz
ja mam problem z tym, że kiedy coś mi się śni to nijak nie mogę się obudzić, choćby telefon napierdalał jak szalony:/

Gość manio ciekawski=)
Wszyscy ludzie mają sny, gdy zasną. Nie wszyscy jednak je pamiętają. Ja generalnie jestem ze swoich snów zadowolony. Szczególnie lubię te apokaliptyczne, gdy wszystko trafia szlag

Gość MałyLis
A mi się śnią zawsze fajne sny :) Świat jest w nich taki inny, tajemniczy :) Przed snem nie myśl o tym, że nie chcesz by coś Ci się śniło. Myśl, że chcesz, żeby Ci coś fajnego przyśniło. Mi wtedy zazwyczaj się NIC nie śni ;)

Gość Pillot Pirx
miałem kiedyś okres gdy mi się nic nie sniło.. to był czas gdy zabijałem w sobie nadzieję

Gość Sen na jawie 2
Ten wyżej oczywiście to podszyw :) przytulam się do męża, ale to nie pomaga-nie ma tak że się budzę w nocy-rano otwieram oczy i wszystko pamiętam-dzisiaj śnił mi sie poród i karmienie piersią dziecka w kościele :D a z miesiąc wcześniej mi sie śniło że karmiłam dziecko przez jakąś rurke mlekiem z piersi:/:/ Wcześniej przyśniło mi sie jak mnie zastrzelili z karabinu-a ja to widziałam tak jakbym z góry patrzyla-uciekałam i w plecy dostałam...raz mi sie śniło że 7 razy dostałam z pistoletu i chodziłam tak z tymi dziurami-to okropne.

Gość Sen na jawie 2
Moja przyjaciółka(przynajmniej tak sądziłam ) przestała sie ze mna kontaktowac...tak o poprostu...i po jakimś czasie mi sie przyśniło że szła drogą i samochód ją przejechał obcinając jej dwie nogi do ud. Leżała na ziemi i ja tam sie pojawiłam-białka w oczach jej zaszły krwią i mówiła że przeprasza że sie nie odzywała i żebym zadzwoniła do jej rodziców-widziałam te urwane nogi i takie mięso pocharatane. Okropne są te sny. Ciągle mi sie sni cos strasznego! Następny-mam dziecko i zostawiam je pod kołdrą śpiące-wracam a tam lezy lalka-a mojego dziecka nigdzie nie ma. Pytam mamy gdzie moje dziecko?? A mama mówi jakie dziecko, że ja nie mam żadnego dziecka... Mam dość spania.

Gość Karolina Polska
a mi dzis sie snilo ze moj maz i synek umarli, a wlasciwie to chyba sie utopili albo, no sama nie wiem w jaki sposob zmarli, ale wiem ze strasznie plakalam. czesto placze przez sen, az maz mnie budzi i uspokaja. czasem krzycze przez sen, czasem kogos bije- wtedy obrywa maz z piesci , oczywiscie serio dostaje a nie w snie.:P