Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kris 999

Dlaczego pijane zawsze dajecie dupy?

Polecane posty

Kris jak ci nie pasuje że laska po pijaku dupy daje to po co ją po pijaku rżniesz cwelu ? Poczekaj aż wytrzeźwieje, tylko że żadna trzeźwa pewnie z tobą do wyra nie pujdzie.

Gość erdsd
Kobiety uwielbiają się puszczać tylko jak to w każdej kwestii nie chcą brać odpowiedzialności na siebie w tym przypadku winę bierze na siebie alkohol.

Gość sekundominuto
bez alko też byśmy dały, tylko do trzeźwej nikt nie zagada :(

Gość gość
Wszsytkie szmaty jak leci. Jakby nie klopot że sie ktos dowie to by sie bzykaly wiecej od facetow.

Pytanie właściwie należałoby odwrócić ... Panowie dlaczego pieprzycie dziewczyny kiedy są pijane? Gdzie te czasy że facet nie przeleciałby pijanej panienki bo co to za zabawa kiedy dziewczyna nie wie tak na prawdę co robi, i czy tak na prawdę chce to z tym facetem zrobić... Dla mnie to prawie jak g***t, nie liczy to czego chce kobieta (po pijaku najczęściej jej wydaje się czego chce) a jedynie zachcianka faceta... Może też jest tak że na trzeźwo taki gość nie miałby do tej panny startu i uchlanie jej to jedyny sposób na dobranie się jej do majtek ...

Gość gość
Zawsze jak po pijaku nogi rozkadalam to slyszalam ze nigdy jeszcze na trzeswo tak sie nie bzykalam a po pijanemu rozne pozycje uprawialam i mowili mi ze lepiej im nadstawialam ale i ja cos z tego mialam bo sobie calego wbijalam

I odezwali sie moralisci w postaci kris999 I Polki to urwy.......najwiekszymi koorwami I szmatami sa faceci....coz taka prawda. Ktory odmowi? Rzniecia wszystko, czy pijaka czy trzezwa, jak jakies pojeebance. Zero zachamowan, a potem jeszcze smia nazywac dziewczyny szmtami. Jak wam nie pasuje, to zabawiajcie sie z cnotliwymi I porzadnymi samcami. Hipokryci, jak araby. Dlatego tez nazywam polskich facetow muslimamy Europy.....I mysle ze sie nie pomylilam. Boshe chron mnie przed polskim facetem. Na szczescie nie mieszkam w tym pojeebanym kraju I mam wybor

Gość gość
Gorąca Zuza- masz trochę racji. Niby faceci mówią, że kobiety są puszczalskie, ale nie mają zahamowań, by przelecieć takie, co od razu im dają...Jak dają, to biorą, a potem generalizują i "wrzucają wszystkie do tego samego worka".

Gość matacz,.,,..
kobieta ma dawac to co jej natura dała , tylko zryte społeczesntwo i czesc facetów ktozy maja probelmy dawno temu sprawiło ze sex stał sie kartą przetargową i problemem po to to jest by z tego kozyctać .

Gość gościówkaja1
Garąca Zuzia dobrze napisane. Na szczęście zdarzają się i wyjątki, chociaż bardzo trudno na takiego trafić

Gość matacz,.,,..
jakie wyjatki wyjatki to tutaj wypisuja te głupoty ! zaden facet co sie zwie mezczyzną nie zgani kobiety za to ze lubi sex i kozysta z zycia , tylko niedoroby , pjeby i ci co to im nie staje , albo nie umieja dogodzic kobiece wypisują te brednie , bo taki nie potrafi stanac na wyskosci zadania i obawia sie , ze ktos pzred nim był lepszy , ze kobieta ma porównanie , ze sie nie sprawdizł itd. z***ami sie nie przejmowac , jak w tej tak w drugiej płci sa takowe

Mam jeszcze jedna teorie na temat pogardy, jaka niby faceci odczuwaja do tzw zawodowych koorw, choc chetnie korzystaja....ale nie o tym mi tu pisac. Nienawidza ich chyba dlatego, ze to nie oni sa strona, ktorej sie placi.....gdyby faceci mogli zarabiac na doopie, to dopiero interes by kwitl. No ale nasze muslimy Europy dalej niech marza o goracej, cnotliwej dziewicy (w sumie jedno zaprzecza drugiemu), oczywiscie ksiezniczko-modelce, zeby mozna sie pochwalic przed kumplami...... Szkoda tylko, ze wiekszosc nie ma chyba lustra w domu. I'm wiekszy meski pasztet tym wieksze wymagania......a do tajlandi daleko I bilety drogie. Gardze polskimi hipokrytami!!!!

Gość gość
ale żeby iść do łóżka z każdą, która tylko kiwnie palcem? czy to 16, 20 czy 30? faceci litości...trochę szacunku do samego siebie, a nie lecicie tylko na sex.

Gość gościówkaja1
No ja na swojego super faceta trafiłam ale znam też takich co to właśnie nic nie potfafią poza przechwalaniem się swoimi "podbojami" i nadawaniem na dziewczyny

Gość matacz,.,,..
facetowi tak dobzre z kobieta jak sam sobie to wypracuje ! i koniec kropka , poza wyjatkami nie ma kobiet kiepskich , wszystko w rekach faceta . ale jak taki mysli ze jest alfa i omega to ma to co ma , czyli nic , a potem jeczy jaka to daremna była kobieta :) zarabiac na d***e ? tutaj sie mylisz , wystarczy tylko sie oglosic odpowiednio a klientek mnustwo ! oczywscie nie beda to lux kobiety , tak samo jak facet wchodzi do burdelu nie wezmie paszteta tylko ładną , tak tutaj jest troche odwrotnie , a facetom to nie pasuje , ale da sie bardzo dobzre zarobic i nie tzreba alfonsom płacic .

Gość matacz,.,,..
oczywscie, ze kazda ktora sie mam spodoba , bo to istotne :) i nie obrazuje sobą , ze robi to wszedzie z kazdym . ale jesli wybrała nas >? konkretnie danego faceta , to dlaczego nie ?

Gość gość
dobry temat. Moja dziewczyna pijana dala d**y mojemu koledze. inne dziewczyn pijane daly d**y mnie. Dziwna sprawa.Widocznie po alkoholu puszczaja wszystkie hamulce

Gość matacz,.,,..
i nie robił bym z tego problemu , kazdy z nas taki jest , a jak ktos jest inny , nich szuka innego , ale niech nie gani swojego odbicia w lustrze . nie masz sobie nic do zazucenia ? rozumiem , ale jesli skozystasz z "okazji" nie rób scen jezeli dziwczynie sie to zdarzyło , młodosc ma to do siebie , a i nie tylko młodosć , ze za innym sie teskni

Gość matacz,.,,..
pijana rozni sie tylko tym od trzezwej , ze staje sie bezpruderyjna , te tzrezwe by chciały , ale trzyma je na wodzy co ? i o to cos komus chodzi ? gratuluję

Gość matacz,.,,..
ja jestem swiadom swej słabosci , ktorą sa kobiety Moja kobieta jest swiadoma mej słabosci ja jestem swiadomy słabosci mej kobiety i tak byc powinno , nie robie cyrku jak sie cos wydarzy . co nie znaczy , ze r****m wszystko co popadnie .

Gość gość
PO kielichu sie dowartosciowuje i dluzej wytrzymuje jak sie trafi ze dwuch mnie pruje to im doruwnuje a na drugi dzien tego troche zaluje,bo i kac mie przesladuje i psychika doluje ale samego bzykania nie zaluje.

Gość gość
Polka jak sie nachleje to szaleje na calym swiecie i kazdemu d*pe podklada tylko nie polakowi a naj chetniej to arabom,turkom i murzynom.

i tu cie boli cwelu.....ze daje innym, a nie tobie...hahahha. ale zalosny gosc. ale jakby tobie dawaly, to wtedy by bylo fajnie? tylko wtedy znow by sobie znalazl idiota jakis innym powod zeby pluc na kobiety. coz niektorzy tylko na recznym musza....uhahahha. ale debil!!!

Gość jugnoe
Goraca Zuzia chuzia na juzia bo ja pewno muzyni oblali a nie wybzykali to wali z oddali

Pomyliles sie koles....nie gustuje w czarnych I nie mam nic przeciwko tym dziewczynom, ktore ich lubia. Ja wole gorace klimaty, a nie jakiegos zgnusnialego, zakompleksionego polaka.... Tak, czarnymi I arabami sobie tlumacz swoje niepowodzenia....smiech na sali!

Gość gość
matka polka się znalazła,cicha d*podajka