Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriannnnnn28

mam 28 lat jestem prawiczkiem , nie mam znajomych jestem sam

Polecane posty

Gość adriannnnnn28

mogę wykazać się 100 % skutecznością jesli chodzi o odstrzaszanie dziewczyny wszelkie moje próby nawiązania jakiegokolwiek kontaktu kończyły się na niczym - nigdy się nie całowałem nie byłem nawet z dziewczyną na przysłowiowej kawie czy piwie - widać nawet tego nie jestem warty - z innymi jakoś sa w związkach sypiają mieszkają ze sobą, jeżdz a na wakacje, a ja co ? - nie jestem brzydki mam 176 cm uroda przeciętna, TAK jestem niesmiały i z każda chwilą jest coraz gorzej gdyż kolejne porażki jakoś nie napawają optymizmem Nie wiem mam coś wypisane na twarzy ze jak nigdy nie miałem do czynienia z dziewczyna nie rozumiem - nawet zwykła rozmowa spacer - pytanie do kobiet - czy wy myslicie że co że ja się na was jakoś rzucę w kawiarni czy coś boicie siię że nie jestem wart tego by spędzić ze mną tych 1 minut? czy ile tam ma trwać randka - nie wiem co robic po prostu nie wiem

Gość mokry worek
stary co tu duzo mowic masz prze je ba ne

Gość Moze_ten_odpowiedni
Nie ty jeden.

Gość madry inaczej
mam dla ciebie dobra rade codziennie rano kiedy wstajesz musisz napelnic szklaneczke porannym moczem i wypijac pozniej jeszcze tylko wetrzyj klocka w klate i gotowe zobaczysz ze od razu bedzie ci lzej

Gość Cygański marzyciel
No dokładnie, nie ty jeden autorze/autorko.

Gość LBB
A jaka panowała atmosfera w Twoim domu rodzinnym? Któreś z rodziców miało problemy alkoholowe? Masz dobre wspomnienia z dzieciństwa?

Gość kobieta 22 lata
to tak jak ja. ale ja wolę siedzieć w domu niż wyjeżdżać i się bawić z innymi i to przez to. sama się izoluję, bo tak lubię. często jestem zapraszana, ale teraz nawet jakbym poszła to nie mam wcale doświadczenia w tych sprawach i mi by było głupio. wolę spokój.

Gość adriannnnnn28
LBB nie było takich ani innych problemów

Gość mokry worek
te kobito 22 lata oszalalas jestes jeszcze mloda pojdz na impre wypijesz dwa browarki i zobaczysz jak sie mozna wyluzowac

Gość Kloc5555
Idź do burdel i złap jakiegoś hiva albo chuj wie co.

Gość kobieta 22 lata
a u mnie w domu mnie wiele razy rodzice okłamywali i może też dlatego nikomu nie ufam. skoro rodzice mogli kłamać własne dziecko, które kochali to przecież ktoś kto mnie nawet nie zna też będzie kłamał i oszukiwał. przez to pewnie też w ogóle podchodzę ostrożnie do ludzi i tym bardziej do związków. nigdy nie wierzę nikomu nawet na 70% w to co mówi jak sama nie wiem, że to wiarygodne. ale inna nie będę i się z tym pogodziłam.

Gość mokry worek
a co ma wiara ludziom wsplolnego z baletem idz na impre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość LBB
Mimo wszystko odeślę Cię tutaj http://forum.gazeta.pl/forum/w,176,108980273,109013384,Dorosle_Dzieci_z_Rodzin_Dysfunkcyjnych.html To bardzo częsty przypadek, wiele osób z tym syndromem nawet nie zdaje sobie sprawy co im dolega. Skutkiem jest właśnie nieśmiałość, trudności w nawiązywaniu kontaktów etc.

Gość adriannnnnn28
LBB ok - 6,12, 18, a szczególnie 20 (oprócz ostatniego zdania)