Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateuszzz32

dziewczyna z ambicjami lepsza?? BZDURA !!!

Polecane posty

Gość Mateuszzz32

nie zgodzę się że typ zwykłej dziewczyny z mniejszymi ambicjami. miałam wręcz odwrotną sytuacje, dziewczynę, ładną , młodsza o 5 lat, studiowała prawo, na studiach jeszcze ok, chodziła na jakieś praktyki do różnych kancelarii- była podekscytowana każdą nową rozprawą, ale cieszyłem się, dbała o siebie , bardzo pedantyczna. gdy skończyła studia postanowiliśmy ze sobą zamieszkać, początkowo wszystko ok, początek aplikacji. I nagle koniec- dbanie tylko o siebie, do kancelarii wychodziła o 7 w domu była po 19, jeszcze jakieś wykłady- w ogóle brak czasu, jakby miała mało pracy zaczęła pracować dorywczo w jakiejś nowo otwartej firmie informatycznej swojego kolegi- kolegów miała mnóstwo, co się jej nie zapytałem to mi kolega załatwił, to ten to inny. studiowała wieczorowo, ale sodówka odbiła jej do głowy, wszyscy do niej - pani prawnik pani prawnik a ona tylko głowa do góry i kim ja nie jestem. oczywiście przychodzili jej znajomi, mieli tematy o których ja pojęcia nie miałem a jak chciałem dodac jakieś swoje zdania ona przerywała mi. znam dużo jej koleżanek i wszystkie są takie same, zwłaszcza te które poznałem podczas jej aplikacji, pewne siebie , zarozumiała, te brzydkie to jeszcze wredne- ona akurat była ładna ale hmmm odnosiła się do ludzi z taka ironia... wiec wcale nie jest prawdą ze dziewczyna z większymi ambicjami będzie lepszą kobietą ... a zapomniałem dodać, zerwaliśmy bo znalazła sobie faceta radce, starszego o 10l ale miał juz kancelarie, wiec wiadomo o co chodzi

"wiec wcale nie jest prawdą ze dziewczyna z większymi ambicjami będzie lepszą kobietą " pewnie że nie jest, nigdy nie było i nigdy nie będzie. nie bez przyczyny w filmie seksmisja zamieniano popęd seksualny na "pęd ku karierze" za pomocą specjalnej pigułki. a takie kobietony które te swoje kariery realizują "po trupach do celu" i o niczym innym nawet nie myślą próbują jedna drugą przekonać że są zajebiste. a same są dlatego że "faceci się ich boją". tymczasem prawda jest taka że z taką się nie da wytrzymać. :D