Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealia&*

matura...technikum...gastronomia...

Polecane posty

Gość idealia&*

Hejka Mam pytanie otóż wybieram się do technikum hotelarstwa bądź usług gastronomicznych,ale nie jestem pewna czy będę przystępować do matury(mam wybór)i jakie będę miała wykształcenie bez matury? Czy będę musiała podejść do egzaminu zawodowego?I czego będzie on dotyczył może wyda Wam się to głupie,ale na prawdę nie mam pojęcia. Proszę o odpowiedzi normalne odpowiedzi,bez wyzwisk w stronę mojej osoby. Dzięki:D

Gość jestem po tech. gastr.
Zastanawia mnie jedno... Skoro nie chcesz zdawać matury, ani egzaminu, to po co chcesz dalej się uczyć? A wracając do pytania... W necie mozesz zobaczyć masę egzaminów i zobaczysz, czego dotyczą, bo nie chcę mi się teraz o tym pisać ;) A nad wyborem szkoły się zastanów, bo jeśli nie wiążesz przyszłości zawodowej ze swoim kierunkiem, to aby szkoda 4 lat.

nie napisała przecież,że nie chce tylko zastanawia się (jakoś tak) a co do egzaminu też napisała teoretycznie.Czytanie ze zrozumieniem.

Gość Niebiessskoooka,,
nie musisz podchodzic anie do egzaminu zawodowego ani matury. Tylko w takim przypadku to zmarnowane 4 lata zycia bo w praktyce to brak wykształcenia