Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śliczne NOGI

??? facetom w pewnym wieku przewraca się w głowach ???

Polecane posty

Gość Śliczne NOGI

Żony ich nudzą,dzieciaki wkurzają .Każdy tak ma, czy tylko nieliczni? Chyba nie każdy,bo nie każdy zaczepia inne kobiety .Są faceci przykładni ,którzy zawsze z żonką pod rękę i z dzieciakami na spacer. Ale z moich obserwacji wynika ,że chyba każdy pragnie jakiejś przygody, tego dreszczu emocji.

Gość zeeenek
Snij dalej

Gość to juz nie to forum
ale kazdy czowiek tego pragnie

Gość Wielu rzeczy można
pragnąć,do realizacji droga daleka.

Gość bo to im zostalo
nie zamocza bo kasy brak

Gość Śliczne NOGI
Zazwyczaj są już ustawieni,na stanowiskach z kasą,samochodami ,domami i tylko skoku w bok im brak .

Gość bo takie jest życie
jesli jesteś samotny to szczytem marzeń jest partner gdy go zdobędziesz i władujesz się w pieluchy, dom, obowiązki to okazuje się że to nie daje szczęścia, że to nuży, wkurza, że pragnie się odmiany a kolejna laska będzie chciała tego samego: stabilizacji jeśli jesteś singlem który traktuje seks jak sport to po pewnym czasie i tak zaczniesz czuć pustkę i zazdrościć tym ustabilizowanym , rodziną, dziećmi paradoks

Gość Śliczne NOGI
Ale są jednak faceci .Starsi po 40 stce, rodzina jak z obrazka.Wszyscy usmiechnieci w pieknym samochodzie ,jadacy na wakacje,żona uśmiechnięta on wpatrzony w nią. Co nie ma? Czyli jednak nie wszyscy tacy są?

Gość IIIIIIIIIIIo
moze i sa ale zawsze w innym miescie :P u boku innej kobiety

Gość gdyby tak każdy gonił za
jakimiś emocjami,sami narkomani by byli

narkoman ma chyba najfajniejsze emocje,wszystko może znużyć i znudzić,ale to zależy od człowieka co zrobi z tą nudą.Można fantazjować o wielu rzeczach,nie tylko o młodszych również o seksie z 20 lat starszą,ale jeszcze sie trzymającą,ale jakoś mało kto to realizuje.

ale gdyby tak gonić za emocjami to najlepiej chyba spać,w snach to dopiero mogą być niezwykłe historie,przyjemne i tragiczne

Gość 123@QW
"Żony ich nudzą,dzieciaki wkurzają .Każdy tak ma, czy tylko nieliczni? Chyba nie każdy,bo nie każdy zaczepia inne kobiety .Są faceci przykładni ,którzy zawsze z żonką pod rękę i z dzieciakami na spacer. Ale z moich obserwacji wynika ,że chyba każdy pragnie jakiejś przygody, tego dreszczu emocji." Co do tego, że żony ich nudzą: Wystarczy człowieka bliżej poznać przed związkiem o musi ich łączyć coś więcej niż tylko seks jakieś wartości, cele. Dzieci wkurzają: Ojcostwo to nie taki łatwy kawał chleba nie każdy się do tego po prostu nadaje. Bo dzieci jak każdy człowiek swoje humory mają. Jeśli kobieta wybierze odpowiedniego mężczyznę to będzie miała później takiego jak w temacie przykładnego itp.

Gość myslę sobie,że...
tak to prawda, niektorym sie przewraca w glowach i sami nie wiedza czego chca.

Mężczyźni to przecież samce:) Tak jak w przyrodzie zwierząt tylko niektóre gatunki wiążą się na całe życie, tak samo jest niewielu mężczyzn którzy potrafią na swoich barkach dźwigać ciężar odpowiedzialności za rodzinę przez cale swoje życie. Mężczyźni to myśliwi -kobiety to zwierzyna. Więc polują:) Ale do tańca trzeba dwojga i jeżeli facetowi czegoś w domu brak to rekompensuje sobie szukając podniet poza domem.

Gość Paweł88
Kobiety to również samice. W głowach przewraca im się generalnie, gdy natrafią na okaz dobrych genów (zasobny, atrakcyjny, nonszalancki gość). Często są nie zadowolone, nawet gdy mają porządnego gościa, gdyż ich instynkty nadal szukają coraz lepszego alpha. Emocje, endorfiny wytwarzają, gdy samiec ma odpowiednie cechy, jak wyżej. Dziecko często robią z jakimś takim alpha, a potem szukają jelenia do założenia rodziny - nawet bezczelnie wylewają żale, że ze względu na dziecko mają mniejsze powodzenie. Zawsze zaatakują personalnie albo odnosząc się do męskości, biologicznych cech - co pokazuje jak bardzo niektóre są płytkie i jakie motywy podświadomie nimi kierują. :D Mit o lepszości kobiet upada, ponieważ w obecnych czasach emancypacja wyzwoliła ich naturalne dążenia wcale gorsze od męskich. Zrównoważone kobiety to skarb, rzadko spotykany, nie dziwię się więc czemu ogólnie faceci traktują "niby wyzwolone" panny jak jednorazowe worki na spermę. Przykre, ale prawdziwe

Paweł88 (zasobny, atrakcyjny, nonszalancki gość) Nie żartuj, to mają być geny ? Coś ci się chyba pomyliło!!!!

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
"Zrównoważone kobiety to skarb, rzadko spotykany, nie dziwię się więc czemu ogólnie faceci traktują "niby wyzwolone" panny jak jednorazowe worki na spermę. Przykre, ale prawdziwe " jak skarb? tylko dlaczego mało kto ten "skarb" dostrzega i uganiacie się się za tymi drugimi, a te zrównowazone traktujecie jak jakichś odszczepieńców. Sami takie wybieracie, a potem biadolicie ,ze kobiety "takie i owakie"

Gość aska80003445
a ja milam meza i pogonilam... jestem os d roku singlem i jest zajebiscieeeeeeeeeeee narazie nie mysle o zadnej stabilizacji to moj najlepszy czas:) a dzieci i pieluchy , kupki zupki nie moje kklimaty ja wole rower i szybkiej zarcie na miesie nis zbiesiadowanie w domu z mezem a fujjj

A dla mnie to normalne, że czasami każdy ma wszystkiego dość. To o czym piszesz "Żony ich nudzą,dzieciaki wkurzają" -również. A Ty nie masz czasami dość? Nie rzuciłabyś tego w diabły? Ważne jednak, żeby nie robić głupot (skok w bok czy inne historie) i starać na nowo odnajdywać radość w tym wszystkim. Z odrobiną dobrych chęci wszystko da się zrobić.

Gość hm ja?
I tak kazdy dojrzaly facet mysli o zdradzie ?

nie kazdy mysli o zdradzie , ale niektórzy tak.

Gość hm ja?
No, czy patrzac na jakas fajna kobiete ma ja w myslach? I dazy do spotkania,rozmowy i zdrady ?

jesli ktokolwiek mysli o zdradzie to oznacza, ze tak naprawde nie kocha tej drugiej osoby.

"po przemyśleniu stwierdzam ,że jesli ktokolwiek mysli o zdradzie to oznacza, ze tak naprawde nie kocha tej drugiej osoby." - podrośniesz troszkę to może inaczej spojrzysz na życie. Życie to nie bajka, w której wszystko jest idealne. Pofantazjować sobie można, byle to zostawić w sferze marzeń i tyle i nie robić głupot.

mężczyzno ja juz wiecej nie podrosnę, bo mam 40 lat. Moge sie tylko zestarzeć.:)

Gość zeeenek
Obys nie zestarzala sie jako dziewica. Szkoda by bylo.

dlaczego szkoda? przeciez według ciebie jestem uposledzona umysłowo, w dodatku pasztet?