Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OBAMKA

pilne !! kto coś wie..

Polecane posty

Czy ogólnie to we Wrocławiu jest bezpiecznie? co chce przez to powiedziec.. no więc.. powiedzmy , że jestem we Wrocławiu i chcę sobie z koleżanką pochodzić w nocy .. Jak wtedy z bezpieczeństwem ? Kręcą się w ogóle normalnie jacyś ludzie w nocy czy raczej sami miastowi żule , bandyci itp ? (o ile tacy są ) .

Gość RoggerMogger
Wrocław nie śpi.

Moim zdaniem jest bezpiecznie :) czasem widuje sie wieczorkiem bandy napakowanych facetów z różnymi gadżetami typu jakieś łańcuchy, takie fajne kolczaste kule...ale oni tylko sobie chodzą i wykrzykują różne hasła, nie widziałam żeby kogoś atakowali W sumie tylko raz widziałam jak buchnęli kobiecie torebkę, ale to na dworcu PKP, pod obserwacja ochrony, która nie zrobiła nic :)

Gość Andziej
Dlaczego piszesz że to pilne? Wjeżdżasz właśnie do Wrocławia?

Gość To pewnie jakiś
Troll.

nie byłam nigdy we wrocku a chciałabym się tam bardzo wybrac :) podoba mi się z tego co widziałam na zdjęciach itp , i własnie wydaję się spokojnym fajnym miastem. Pytam o przestępczość i bezpieczenstwo , bo raczej nie planujemy wyadawac kasy na hotele itp ;) (no wiadomo .. młode , nie utrzymujące się jeszcze kobitki - trochę kasy szkoda ) dlatego szwędać się całą noc po .. - no taką opcję w kazdym razie przewidujemy..

Gość RaZR
Ja pierdziu! Pewnie jakaś laska ze wsi wybiera się do większego miasta pierwszy raz w życiu. Już tu były takie tematy dziewczyn ze wsi "Będę studiować w dużym mieście, nie wiem czy sobie poradzę" ŻAL Jak czytam tego typu posty Wszędzie Cię moga dojechać. Owszem jak będziesz chciała pochodzić sobie po starówce to może nikt Cię nie zgwałci ale mogą dosypać Ci cos do drinka i już po tobie.

A jak bardzo młode? Żeby was Straż Miejska nie odprowadziła do Izby Dziecka :D W ogóle jeśli ma być jak na zdjeciach musicie chodzić tylko w centrum i broń boże nie rano bo szczury wyłażą :o :p

po pierwsze nie jestem ze wsi !! po drugie wypchaj się!! - temu panu już dziękujemy.

Panom dziękujemy !!!! To ja was dojadę jak was w Warszawie zobacze!! Więc lepiej oczy doookoła łepetynki , bo nie ręczę za siebie :P

Gość osasosa
Człowiek ze wsi może wyjechać. Ale wsi z człowieka nie wyciągniesz. Jest bezpieczniej niż u ciebie w remizie

Gość RaZR
Nie wiem skąd jesteś ale jak byłaś w jakimś większym mieście Warszawa, Kraków, Poznań itd to powinnaś wiedzieć że jeśli chodzi o bezpieczeństwo to wszędzie jest podobnie. Nie jedziesz do obcego kraju, gdzie nie wiadomo czego się spodziewać.

Gość osasosa
O tak! Być warszawiakiem to jeszcze większy wstyd!

nie na tyle młode , aby mnie miała straż miejska zwijać. ludzie!! pytam tylko głupie bezpieczeństwo i chcę się upewnić jak sprawa wygląda a niech was nie interesuję ile ja mam lat i czy jestem z los angeles , a czy z pierwszej - lepszej wsi zabitej dechami .

ta ... nawet na własnym podwórko Cię ktoś zajjebać może.. zdaję sobie sprawę, ale nie koniecznie wszędzie tak samo .. pytam ogólnie o przyzwyczajenia tego miasta.. A co do wieśniaków.. hahahah zajebiście się uśmiałam .. bo wiecie , że połowa z tych "pseudo miastowych" to własnie ze wsi sie wszystko naroiło , więc nie macie się czym tak naprawdę podniecać , a wywyższac to juz całkkiem .

Odpowiedziałam na Twoje pytanie, ale "dziękuję" jeszcze nie usłyszałam Ty kulturalna osobo :o

Gość RaZR
Nie jedziesz do Iraku żeby zadawać takie pytania. Czym może różnić się Warszawa od Wrocławia pod względem bezpieczeństwa. Wszędzie są świry a czy trafią na Ciebie to już taki pech.

Gość aammbbeerr
Wieśniaki są na szczęście tylko w godz. 6 - 18 A dopiero później miasto zaczyna żyć swoim życiem Wrocław jest naprawdę zajebistym miastem, trzeba go po prostu poznać

dzięki amberrr - takiej własnie odp porzebowałam :) nara !! (dziękuje jak jeszcze jest za co )

Gość RaZR
Amber nie odpowiedziała na Twoje pytanie, więc nie wiem za co dziękujesz. A co mają wiesniaki do bezpieczeństwa to nie wiem

Gość To pewnie jakiś
Warszawa to wieś może niech lepiej nie przyjedza do stolicy kultury.