Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oj Głodna

pije czerwone wino

Polecane posty

Gość stary zgred
a ja spuściłem wodę w kiblu i też zaszumiało, ale tylko przez chwilkę!

Gość alakotipies
zdrowieee, ja tez winko czerwone

Gość alakotipies
poznamy się najwyżej na spotkaniach AA:P

Zdajesz sobie z tego sprawę że nie jesteś na GG tylko na erotycznym ? I to co ci szumi może zamienić się w koszmar ? Przebywając tutaj, nagle możesz poczuć potrzebę zawinięcia się w dywan i odpełzania w miejsca, gdzie twoje sytuacyjne uniesienia spotkają się ze szczerym poklaskiem. Rozumiem że w takim stanie nie brałaś tego pod uwagę

a o co ci chodzi? no co ty a ja myslałam że od godziny gadam na gg z ciocią o babeczkach z jagodami... nie sądzę bym odbiegała za bardzo głupotą w tej chwili od większości udzielających się tu ;-)

wisi mi to i powiewa ;-) ojjjj albo mamy do siebie dystans, albo uganiamy sie za tłumem z wywieszonym jęzorem. Co wolisz?

Gość ukoje ten szum
Najpierw szepne ci za uchem jak jestes kobieca... A pozniej wezme cie tak,jak nikt tego wczesniej nie zrobil...

Gość ukoje ten szum
Wezme cie mocno,rytmicznie bede sie w ciebie wbijal,az bedziesz skomlec z rozkoszy..

a ja ciebie nie. prowokator. wino się skończyło i idę nastawić duspko mojej połoce. dobranoc :-D

Gość ukoje ten szum
Tepa kobieto. Zwale sobie robie z ciebie. Jestem kobieta i zastanawiam sie co takie jak ty sobie mysla,zakladajac temat na forum erotycznym o tytule pije wino :O

Gość panna z odzysku i nie tylko
pije juz 5 , i tyz szumi nieministerialnie

Gość To prosteee
W pól do pierwszej się tu zbliża Samotność mnie w ciąż poniża Głodna chwali się butelka Zdzichu aktywuje bełkot Co dziś pijesz ona pyta woda z kibla jednolita Ewka wciąż wychwala zdrowie Seks od rana jest w jej głowie Na nic dziś moje gadanie Na AA będzie spotkanie Opcja jest to dzisiaj fajna Bizon wlezie na żyrandol Zbok się dziś do kobit czepia I wpatruje w nie dziś ślepia Wciąż rymuje wieje nudą Głodna daje ze aż cudo^^

Zakładają bo mają do tego prawo. Lecz nie zawsze swoje upojenie alkoholowe mogą przekładać na indywidualną satysfakcję. Co nie znaczy że nie może sobie założyć takiego tematu. W tym stanie pewnie pewnie nie zdaje sobie nawet sprawy że robi z siebie idealną ofiarę, ale takie zachowanie jest bo tylko sobie robi krzywdę a nie po pijanemu wjeżdża w przystanek pełen ludzi. :O Nie wiem jak tym ludziom trzeba mówić, prosić, błagać. Chcesz schlaj się do wyrzygania, taksówka odwiezie. Jedno piwko i już inaczej się samochód prowadzi... :O :O :O

Gość To prosteee
Nowy kiepskie twe zagrania Bani straszne katowanie Z czego to pytko wynika Samotny ten bol prawika;)

Kiepskie ale moje :) I obywatele naprawdę potrafią bawić się słowem. :) Mi się tam podoba :) a Wy, (sram na was, bo co jedynie potraficie to się najeebać i zapomnieć. Dać duupy lub walnąć jakąś pod dyską , najlepiej w duupę i koniecznie spust na twarz, bo jeszcze gotowa strzelić focha, że swoim nasieniem nie zniszczyłeś jej tapety. Wystarczy dać nawet nie werbalny sygnał a już mężatka wali się z tobą jak nastolatka, bo pewnie wie że jej mąż ładuje jakąś chudą studentkę, która swoją karierę zaczyna od dawania duupy. Życie toczy się nadal, choć wszyscy narzekają.