Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NigeryskaStrażPrzybżeżna

Wpływ wyglądu na osobowość i charakter

Polecane posty

Czy uważacie, że ma znaczenie? Jakie cechy kształtuje i czy to dobrze czy źle? Nawijać:P

moze na swoim przykladzie? Co na to panie z fotełkami w stopełkach? nic?

No to może wpływ robienia kupy na kształt dupy? Hę?

Albo stosunek masy ciala do długości kindybała? Tyż nie? :(

Czy tu się trzeba zesrać żeby wzbudzić chęć dyskusji?

Gość Czeresieńka z gałęzi
Ja myślę, że np. szczupłe blondynki są milsze, jako że wyglądają delikatnie, tak je społeczeństwo odbiera i na miłe chcą wyglądać. Brunetki to nieraz mówi się, że zołzy czy coś, więc one aż tak się jnie starają by być miłe:)

Gość śledź w czekoladzie
zerowy lub stuprocentowy zależy od wagi jaka przykłada się do wyglądu

ja widze, ze ludzie mają obawey. pomijsajac moje miasto rodzinne, gdzie bylam uwazana za lobuza, cpunke i dziwadlo, ale nawet w moim nowym miejscu. kiedys rozmawialam z dziewczynami w pracy, a mam ich ok 8 procz mnie. kazda ladna, niektoree sliczne, pieknie ubrane, modne itd ze gdy mnie zobaczyly pierwszy dzien, to sie zastanawialy, co szefowa miala na mysli przyjmujac mnie, bo od razu widac ze dziwak i wspolnego jezyyka nie znajdziemy plus moje pierwsze 3 dni w firmie-podobno dziwnie rozmawialm i mam dziwny humor. a teraz? najelepsze kumpele, kazda zna mnie na wylot, jak jest problem, to zawsze do mnie-ale nadal jest dziwadlem

Ja przez swój skrajnie niski wzrost i fatalny wygląd strasznie schamiałem przez lata :( Często jestem arogancki, bezczelny, rzucam mięsem (zwłaszcza jak jadę rowerem i samochody mi zajeżdżają drogę), normalnie masakra... :( Także uważam że wygląd BARDZO ma wpływ na osobowość!!

u mnie nie ma, jesli o mnie chodzi przynajmniej, ilez to ja epitetow sie nasluchalam np tutaj, ile w realu, ile razy bylo tak, ze moja bloizniaczke wyrywali na imprezach, bo taka sliczna, kazdy jej najlepsze drinki stawial, a ona mi je znosila, bo sama malo pije. wychodze z zalozenia, ze kazdy urodzil sie oryginalny na swoj sposob, nosa, koloru wlosow czy niezbyt regularnych rysow twarzy nie zmieni. gorzej z wlasnym ja-kiedy decydujemy co na siebie lowzy,c ile przytynkowac itd-wtedy krytrykuje

Gość śledź w czekoladzie
miałem znajomą brzydka była masakrycznie chociaż bardzo zgrabna zawsze zrobiona na medal ( a w czasach zatęchłego PRL-u była to duża sztuka) , zawsze roześmiana i luzacka była fantastyczną kobietą każdy zapamiętal ją jako super-laskę