Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

6 dni...

Polecane posty

Gość zaczarowany olowek10000
co to znaczy, ze godziny lotow sa ruchome?? pracuje na jednym z najwiekszych lotnisk na swiecie i codziennie sa takie same loty. O tej samej godzinie. Z Polskich lotnisk tez odloty i przyloty sa o tej samej godzinie. No chyba, ze lecisz czarterem

Gość zaczarowany olowek10000
to wystarczy zadzwonic do biura. Poza tym Egipt? Czym tu sie podniecac? Przecietnego Polaka stac na Egipt

Gość poniałka
nox witch jakaś zacofana jesteś :o

A ja zarabiam mniej niz 2000, a moj dobry znajomy wpadl na genialny pomysl, ze moze bym chciala pojechac na wycieczke do Egiptu za 3500 :o Po pierwsze, to zaden rarystas cenowy, po 2 chyba oczywiste ze mnie nie stac. Facet chcial mi postawic, ale teraz w pracy ma niefajnie, wiec powiedzialam mu zeby trzymal odlozona kase, na wypadek, gdyby znudzilo mu sie tam pracowac... Wiec nie pojade w tym roku do Egiptu :) Jakos nie zaluje, wolalabym gdzie indziej

Gość gfggffgfgtytt
22:22 [zgłoś do usunięcia] jennifer8787*** znajoma dlatego oszczędze ci tego widoku ,ciekawe czemu faceci sie tak na mnie slinią chyba już wiem lubią "moje grube uda i obwisłe cycki: Chyba tylko ty mozesz być tak glupia by wierzyć w te swoje bajeczki, faceci nie lubią męskich kobiet, co ci z cycków jak twarz to coś co jest NAJ! :) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

calluna może w przyszlym roku uda ci się gdzieś polecieć ,ja do Egiptu mam sentyment ,chociaż raczej 4 raz już wybierzemy coś innego.W sumie "raczej" bo z nami nigdy nic nie wiadomo :D

Mnie ciagnie Japonia, ktora chyba jest droga, i USA. O tak, w przyszlym roku niewatpliwie uda mi sie poleciec ;) :P

Gość jenny Magda suka ogr
co za kłamczucha :o pisała, ze 3 teraz czwarty, to tak jak z wyprowadzką do tego okrąglaka :o

czuję się mega atrykcyjnie w tym roku oczywiście że jest pełno pięknych kobiet dużo ladniejszych odemnie ale to nie zmienia faktu że sie tak czuję:)