Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzuchalska;))

Dieta na stracenie ponki z brzucha...?

Polecane posty

Gość Brzuchalska;))

Jaką dietę polecacie jako sposób na szybkie spalenie tłuszczu z brzucha?? (oczywiście szybkie na ile to możliwe).:P Brzuszki odpadają,ponieważ po nich mój brzuch zwiększył się strasznie w dolnej cazęści!:/ tak jak by to sie zamieniało w mięśnie a nie traciło tłuszcz... tłuszczu jest duużo;/ trzeba sie ogarnąć i zmienićoponkęz zimowej na letnią;)) mam 20lat 160 cm wzrostu i 60 kg wagi szook!!:/ Proponujcie diety ćwiczenia jakieśsprawdzone przez was sposoby proszę..

Gość załamka :(((((((
Jeśli meczy cie otyłosć w tym miejscu to zalecane jest jeść 5 małych poisłków. Opychanie się jednym dużym posiłkiem to zabójstwo. Do tego bieganie które świetnie wpływa na miesnie brzucha i nie tylko.

Gość Brzuchalska;))
Będzie ciężko jeśc pięć posiłków w ciągu dnia ze względu na pracę.... ;/ a jakie to dokłądnie mają być posiłki?? wydaje mi się że to nie pomoże pozbyciu się oponki,jedyniue w nie powiększeniu

Podobno dieta Dukana jest świetna na utratę zbędnego tłuszczy i celulitu zarazem :) Ostatnio też w telewizji słyszałam że dobre na utratę oponki jest jedzenie jogurtów i nabiału o niskiej zawartości tłuszczu chyba poniżej 4 %.