Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAA JA NIE CHCE

CZY PRAWO JAZDY "DZISIAJ" TO PODSTAWA ?

Polecane posty

Gość Koleżanka groszku zielonego :)
kurda byrdzia- Nie mogę czytać już twoich wypowiedzi, bo najnormlaniej woerzysz w jakieś dziwne rzeczy. Używj mózgu swojego a nie wierz we wszytsko co napisza.

Gość basia 29748956
Nazywam sie Barbara i tez mam problem, gdyż jestem niska. Mam 130 i mam 17 lat. Za rok chciałam bym zdawać prawo jazdy. Mieszkam w okolicach Łodzi i nie mam pojecia gdzie bym mogla zdawac. Boje sie ze nigdy nie bede mogla jezdzic samochodem. Jestem w pełni sprawna tylko ten wzrost :roll: Wiec zwracam sie z prośbą!! Jeżeli ktoś ma inoframacje gdzie bym mogła zdawac (adresy szkoł ) i jak to by wygladalo igdzie mmoglam bym przystosować swoje auto ??

No wybaczcie, ale mają 27 (prawie 28 lat) mam już jakieś doświadczenie życiowe i sam wiem o czym piszę!! Jestem właśnie bardzo niski, bo mam 169,5 cm (NIGDY nie mogę powiedzieć że mam 170 cm, bo to od razu się zauważy!), prawo jazdy zdałem, bo BARDZO dobrze się przygotowałem, brałem dużo jazd, naprawdę byłem przygotowany!! Ale jakbym trafił na młodą wysoką egzaminatorkę, to wątpię abym dostał pozytywny wynik. Laska oblałaby mnie za sam wygląd i wzrost, po prostu wysokie kobiety co umieją dobrze jeździć NIENAWIDZĄ kurdupli, bo uważają że niski żałosny koleś to za kierownicą zagrożenie na drodze!!!

Gość Świetny _Mikołaj
przesadzasz

Gość Nigdy nie wiem co tu wpisać
O czym Ty gadasz? Ja mam 160cm i prawo jazdy zdałam po 30 godzinach + 3 godzinach przed samym egzaminem bo 3 tygodnie na niego czekałam :D Więc co Ty człowieku pieprzysz :D Chyba że zdawałeś prawo jazdy jakimś wielkim jeepem a nie tym punciakiem co wszyscy :P

Gość Świetny _Mikołaj
kurda byrdzia najnormlaniej w swiece przyjał taka psotawe by teraz mówic jaki jest wyjatkowy :)

a co ja mam powiedzec?? ja zdalam za szostym razem i wyjezdzilam 57 h..ja nie wiem czego tutaj sie czepiacie wzrostu..dla mnie wzrost nie ma znaczenia a ty kurdu_bydzia tak nie dramatyzuj bo piszesz tak jakbys wiedzial od wszystkich najlepiej i ciebie maja sie sluchac bo to jest swiete co piszesz..

Kurde, to WY nic nie rozumiecie!!! Staram się wam od godziny wyjaśnić że 160 cm u kobiety to wzrost NORMALNY, rzekłbym średni!!! A facet jak nie ma 170 cm to jest kimś innym, gorszym, słabszym! Znajdźcie mi w polsce kolesi z roczników 1982 - 1988 co mają mniej niż 170 cm wzrostu!! No jak znajdziecie i podacie przykłady ile to dzieci mają, jak zajebiście ruchają i jeżdżą dużymi samochodami to moooże mnie przekonacie... Na razie nie macie szans, zakute łby :P

lepiej to zostawie bez komentarza..to chyba ty nic nie rozumiesz..odnosze wrazenie ze ty chcesz tak zeby bylo wedlug ciebie i wylewasz tu na forum swoje zale..pewnie nie masz szczescia i tylko tak dramatyzujesz bo to niski wzrost a to wysoki i takie pie*doly ze az czytac sie odechciewa..

No coś w tym jest Kylie... od kiedy zdałem sobie sprawę że nie mogę mieć kobiety i uprawiać za darmo sexu przez wygląd i wzrost to straaaasznie schamiałem i zrobiłem się taki bezczelny dupek... :P

Co za różnica, facet czy kobieta? :D w samochody egzaminacyjne są dla każdego takie same! Bez względu na płeć czy wzrost, mając 160 ciężej mi dosiągnąć do pedałów i widze mniej niż Ty mając 170 :D Moze po prostu dłużej się uczysz, że musiałeś wyjeździć Tyle co na 3 kursach. Chociaż to lepiej, że najpierw się nauczyłeś, a potem poszedłeś zdać, a nie to co ta co za 6tym zdała i dokupowała godziny pomiędzy :D

Gość Bzjdbsjs
Twoim problemem jest dziwny charakter i upartosc a zwaliles winę na wzrost

Tak, bo kurduple poniżej 170 cm są z reguły żałośni pod każdym względem, nawet z charakteru! I co? I nico! Zarobię trochę więcej kasy to se pójdę do agencji (miałem tylko jeden raz w życiu stosunek z prostytutką, kumpel mi zamówił jako wynagrodzenie na naprawę laptopa!) i poproszę o niziutką, 150 centymetrową laseczkę. Zrobię to szybko, bezproblemowo i jeszcze nie będę musiał się nasłuchać jaki to jestem żałosny i denny... A jeśli mi coś takiego powie, to dostanie mniejsze wynagrodzenie, proste :P

nigdy nie wiem co tu wpisac nie wiem czy to jest w ogole smieszne...znam takich duzo ktorzy zdali nawet za 15 razem..zobaczymy za ktorym ty zdalas...patrz na siebie zebys ty zdala w koncu..ale widze ze nawet nie masz prawka a sama piszesz nie wiadomo co..

haha, nie sama a sam!! Jestem kolesiem, kurduplem, a nie laską hahaha Zatkało co?? Teraz proszę werdykt szanownej Kylie odnośnie 169 centymetrowego konusa!! :P A prawko mam zdane za 1 razem od półtora roku! W dodatku zimą zdawałem i egzaminator po lodzie mi kazał jechać!! Nieźle nie! Dobry jestem, no dobry? Mimo wzrostu i wyglądu co.... konusowi się nieźle udało nie? Ciekawe czy wy byście zdali za 1 razem tańcząc na lodzie.... haha :P

A ja nie mam 160, mam 159 więc jesteś 10,5cm wyższy :D Tak czy tak, jesteś dużo wyższy a ja jakoś dosięgałam do pedałów i widziałam coś zza kierownicy :P Tak jak i moje niskie koleżanki. Dla kogoś już powyżej 165 to żaden wysiłek. Teraz jeżdżę seatem toledo dużo większym od tego punto i też sobie radzę.

,,Tak, bo kurduple poniżej 170 cm są z reguły żałośni pod każdym względem, nawet z charakteru!'' tak, jesteś zalosny z charakteru skoro mówisz o sobie samym takie rzeczy, polecam solidną terapię u psychologa

Ja zdałam już dawno za 1 razem :P Rozumiem 2, 3 razy, bo różnie można trafić... No ale 6? Na egzaminie była babka, która zdawała 10 raz... I nie zdała :D Lepiej nauczyć sie raz a porządnie i zdać już za tym max 3 niż dokupić kilka godzin między egzaminami i liczyć na szczęście nastepnym razem

Hahaha, mówcie sobie co chcecie!! Nie takie już uwagi i obelgi słyszałem na temat swojej osoby, wyglądu, wzrostu, życia osobistego czy sexu. Możecie mi kopać, a ja sobie porównam kto mnie najwięcej w życiu obraził... :P

Także to jedyne co autor tematu dobrze zrobił, najpierw się nauczył, a potem poszedł na egzamin, a nie odwrotnie :D

aha, nie był to autor, ale w każdym razie główna atrakcja tematu :P

Absolutnie podstawa - jeżeli chcesz dowodów to zacznij szukać powaznej pracy (b. często w wymaganiach jest prawo jazdy).

Prawko po prostu się przydaje. Jak wybierzesz mądrze szkołę z dobrymi instruktorami, to zdasz. Mnie się udało bez problemu. Uczyłam się tu www.qmobil.pl