Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAA JA NIE CHCE

CZY PRAWO JAZDY "DZISIAJ" TO PODSTAWA ?

Polecane posty

Gość jestem kobietaaaaaaa
Ja mam 170 wroztu, czyli ze jestem ponad przescietna ? :(

Gość ja mam 181
Wy coś z tym wzrostem to pierdzielicie :/

W porządku! U kobiet skala wzrostu jest o wiele bardziej szersza niż u facetów! Bowiem kobiety mogą mieć spokojnie między 150 a 180 cm wzrostu i ZAWSZE będą kobiece i fajne!! U faceta natomiast wzrost rozpoczyna się od 170 cm w górę. Poniżej trudno faceta nazwać facetem (prędzej kolesiem, dużym dzieckiem), bo jest po prostu kimś innym, dziwnym, nienaturalnym i nienormalnym!!

Gość fddfs
wmawiasz sobie rzeczy na siłe . Co robi sie groteskowe .

Gość Mieszkam w Irlandii 6 lat
ale pleciesz :P kobieta 180 jest juz za wysoka. Wclae skala u kobiet nie jest szersza, u kobiet ta skala jest nizsza a u facetów wyzsza. kobieta od 150 do 175 jest ok a u faceta od 175 do 195.

Gość pimpaj sie
jedni ludzie sa dla jednych a drudzy dla drugich

kurdu_bydzia he he :D sluchaj na trafiam na samych iskich facetow ponizej mojego wzrostu..a jak juz maja byc tacy wysocy to tylko znajomi czy koledzy..a tacy niscy to tylko jezdza i tylko sie popisuja bo "patrzcie bo ja jade" przepraszam jesli kogos urazilam tym tekstem ale takie jest moje zdanie.

Gość fddfs
wiesz , ze osoba ktora ma 210 cm wzrostu jest bardziej chorowita niz taka ktora ma 130 cm wzrostu ? http://pl.wikipedia.org/wiki/Ma%C5%82gorzata_Dydek im wyższy wzrost tym szybsza smierć ,słabsze serce wieksza odleglosc miedzy sercem a mózgiem , gorsze dotlenienie mózgu , slabsze kosci itd itp .

Gość pimpaj sie
czytałem o tym juz

Gość fddfs
Dydek nie przeżyła nawet 40 lat . Zauwaz jak zdrowe jest bycie wysokim człowiekiem .

Gość ale ten temat to na inny temat
no własnie zeszliscie z tematu :D przciez to nie o wzroscie a o UFO>

U kobiet może wysoka szybciej zachoruje, ale faceci poniżej 170 cm żyją krócej, szybciej dostają raka (szczególnie prostaty) i są ogólnie fizycznym próchnem!! Wiem co mówię Kylie, może i inni kurduple zwracają na siebie uwagę podczas jazdy autem, ale wiedz że JA TAK NIE ROBIĘ!! Jeżdżę skromnie, rozważnie i bez popisywania się!!

Gość fddfs
U kobiet może wysoka szybciej zachoruje, ale faceci poniżej 170 cm żyją krócej, podaj zrodło danych . Z tego co ja wiem to krócej zyja ci co maja ponad 200 cm ..

Gość fddfs
a gorsze zdrowie maja faceci powyzej 189 cm ..

A najgorsze zdrowie mają kolesie poniżej 170 cm !!! To akurat logiczne i tak oczywiste, że nie muszę podawać żadnego źródła!!

Gość fddfs
zwyczajnie ludzkie ciało nie jest przystosowane by miec wiecej niz 200 cm wzrostu . Dlaczego ? Bo rosniemy na wysokosc , Slon żyje długo okolo 80 lat , ale on sie rozrasta we wszystkich kierunkach i na wysokosc i na szeroksc . Zyrafa zyje krótko ( 20 lat ) mimo ze jest wyzsza od słonia . Dlatego ze rozrasta sie tylko na wysokosc . Czlowiek moglby miec powyzej 200 cm wzrostu gdyby miał 4 konczyny na ktorych by sie poruszał .Tak jak zwierzeta .

Gość fddfs
i zauważ jak duza jest odległosc miedzy sercem zyrafy a jej mózgiem .. Dlatego zyje tak krótko .

Gość ale ten temat to na inny temat
ja pierrr ale biadolicie :-o Wzrst nie ma nic wspolenego z zachorowaniem na raka, to paskudne żarcie ma na to najwiekszy wpływ.

Gość dr marchewka
A najgorsze zdrowie mają kolesie poniżej 170 cm !!! To akurat logiczne i tak oczywiste, że nie muszę podawać żadnego źródła!! Podaj lepiej żródło tych bredni, bo wiekszych w zyciu nie widziłem.

Gość Nigdy nie wiem co tu wpisać
Haha, kolezanko z Irlandii, naucz się liczyć :D Co ma wzrost do jazdy? Mam 160 i jeżdżę, zdałam za 1 razem :P

kurdu_bydzia a czy ja tak napisalam ze ty tak robisz?? ja mowie ogolnie ze tak jest a nie ze ty tak robisz!!

Gość fddfs
a ja zostaje przy tym , ze człowiek niz może miec wiecej niż 200 cm . Jesli ktos ma powyzej 199 cm wzrostu to jest grozne dla jego życia .

Gość Mieszkam w Irlandii 6 lat
A gdzie ja się tam odnosze do zdawania na parwko ??? przciez ja tam odnio0słam sie do kolegi który pisze brednie i to w sotsunku do czegos innnego. czytaj ze zrozumieniem słoneczko :)

Kiedyś zrobiłem sobie test ile będę żył i raz podałem jako wzrost 170 cm - wyszło że dobiję 80-tki! Potem zrobiłem ten sam test z tymi samymi parametrami i podałem wzrost 169 cm i wyszło że nawet do 60 nie dobiję!! W obu wariantach podałem tą samą wagę: 70 kg! Więc sami widzicie, kurduple żyją zdecydowanie krócej !!!

Gość fddfs
bezpieczny wzrost dla czlowieka to 145- 195 cm http://www.rp.pl/artykul/788223.html W wieku 52 lat w szpitalu w Sankt Petersburgu zmarł najwyższy koszykarz na świecie Aleksander Sizonenko. W reprezentacji Związku Radzieckiego rozegrał 12 spotkań. W ostatnich latach, ze względu na problemy zdrowotne, zmarło też dwoje innych bardzo wysokich koszykarzy: 47-letni Sudańczyk Manute Bol (231 cm) i 37-letnia Małgorzata Dydek (214 cm).

kurdu_bydzia- Jak ty się sugerujesz tego typu testami to mi Cię strasznie szkoda.

Wzrost faceta ma znaczenie nie tylko w długowieczności, ale i ogólnie w innych dziedzinach życia!! Udowodniono, że wysocy faceci lepiej zarabiają, mają lepsze stanowiska, lepsze pozycje zawodowe, więcej dzieci płodzą!! Ponadto facet co ma 180 cm będzie ZDECYDOWANIE lepszym partnerem sexualnym od kurdupla mającego 169 cm!! Ale to już jest tak oczywiste, że o tym nawet nie tzreba pisać...

Gość rrrrrrdfdsa
Hehe, japonczycy jakos jezdza wiec ty takze nie bedziesz mial problemow (byle japonskie auto

Gość Nigdy nie wiem co tu wpisać
Irlandio, druga linijka już nie była do Ciebie tylko ogólnie, a do Ciebie to było co do tego: Wclae skala u kobiet nie jest szersza, u kobiet ta skala jest nizsza a u facetów wyzsza. kobieta od 150 do 175 jest ok a u faceta od 175 do 195. U kobiet 25, u mężczyzn 20 :D i kobiety mają węższą skalę? ;)