Gość Brzuchalska;)) Napisano Czerwiec 30, 2012 Ktoś z was próbował??jakie efekty??:) mam zamiar zacząć od jutra... znalazłam taką wersję:herbata,pół serka topionego, pomidor (dodatek) jajko na twardo lub miękko bez soli! pomidor jabłko 150gram twarogu chudego + pomidor(dodatek) Dla wyjaśnienia pomidor jest zamiast mięska!! chciałam was prosić o radę jak podzielić sobie godziny posiłkó żeby mieć siłę w pracy??wyjeżdząm z domu o 7rano a wracam 016.Aaaa i jak zastąpić to jajko bo w tym czasi będę w pracy?? proszę dajcie mi wsparcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brzuchalska;)) Napisano Czerwiec 30, 2012 Dajcie znać!! nie wierzę że nikt z was nie stosował i nie może podzielić się dobrymi radami:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brzuchalska;)) Napisano Czerwiec 30, 2012 Trzeba pobiegać,mam nadzieję że jakwrócę przeczytam coś pomocnego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daliette. Napisano Czerwiec 30, 2012 To co schudniesz wróci. Probowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enfant Terrible 0 Napisano Czerwiec 30, 2012 chciałam was prosić o radę jak podzielić sobie godziny posiłkó żeby mieć siłę w pracy?? pracujesz fizycznie :D? wyjeżdząm z domu o 7rano a wracam 016. o matko, szoke Aaaa i jak zastąpić to jajko bo w tym czasi będę w pracy?? proszę dajcie mi wsparcie ugotuj sobie i weż do pracy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach