Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce go kupic

ma ktoś ten fotelik samochodowy 9-36kg?

Polecane posty

ja go mam i jestem bardzo zadowolona. Mały przesiadł się do niego zaraz jak wyrósł z nosidełka. Jest wygodny i łatwy do utrzymania w czystosci co w moim przypadku jest wazne bo maly czesto wymiotuje w czasie jazdy samochodem.

Gość bvfdvbds
Sprawdź jak on w testach wypada, bo to jest najważniejsze a nie czy tapicerka się łatwo ściąga.

Gość zapomnialam nicka
jak chcesz zainwestowac raz a dobrze w fotelik to lepiej patrzec na testy. ja mam taki http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-recaro-young-sport-gratis-i2437596781.html bo tez nie widzialam sensu kupowania co chwile fotelika a mimo ze jest w przedziale 9-36 to jest bardzo wygodny. syn ma rok i spi podczas jazdy, podczas snu glowa mu nie opada do przodu. na alll sa dosc tanie, juz za 600zl widzialam, ja kupowalam w sklepie i dalam 850zl:0

Gość bvfdvbds
Jest sensu kupowania "co chwila" foteliku bo foteliki 9-18 i później 18-36 są bezpiecniejsze. Recaro ma 3 gwiazdy.

Gość zapomnialam nicka
dobrze to twoja sprawa ze kupujesz fotelik w kazdym przedziale wagowym. moj syn jest duzym dzieckiem i w 9-18 bylo mu niewygodnie i mial malo miejsca wiec za rok bym musiala kupic drugi. no i co ze recaro ma 3 gwiazdki? to jest beznadziejny? jest bezpieczny i komfortowy dla dziecka. co z tego ze kupie dziecku fotelik z 5 gwiazdkami jak bedzie mu niewygodnie? komfort tez sie liczy

Gość bvfdvbds
Ale bzdury. Fotelik, który ma 5 gwiazdek od razu zakładasz, że niewygodny dla dziecka.

Gość Podobnie
bvfdvbds a mógłbyś polecić jakiś fotelik? Interesuje mnie raczej 9-25 bo boję się że 9-18 krótko posłuży. I koniecznie żeby można było w pozycji półleżącej go ustawić.

Gość bvfdvbds
http://fotelik.info/pl/testy/ Tu masz testy wszystkego. Jak czegoś nie ma to znaczy, że nie testowane. Masz kategorie wagowe i możesz sobie kliknąć i zobaczyć. Wybacz, że tak ale nie mam w tej chwili czasu. Później postaram się zajrzeć.

Gość fotelik
ja go chcialam kupic ale po obejrzeniu na zywo zrezygnowalam. oslony boczne na glowe sa tak wasko ze moj półtoraroczny syn musial sie w nie wciskac. Gdyby nie to to jest ekstra, super regulacja oparcia, fajna tapicerka

Gość marika163
moja kuzynka go i jest zadowolona, al moim zdanie lepszy jest ten http://www.2o2.pl/produkt,2890,bezpieczne-foteliki-samochodowe-rico-sport-z-regulowanym-zaglowkiem-9-36-kg-4baby.html również niedrogi, ale wygodniejszy i większy.

my mamy 9-36 cybex pallas z ta ta poduchą z przodu i dobrze sie sprawdza:) pewnie że wygoda ważna ale bezpieczeństwo chyba ważniejsze nie??? a co do przedziału wagowego czytałam że bezpieczniejsze i trwalsze są właśnie te z dużym przedziałem bo z założenia maja służyć kilka lat:) nasz ma 4 punkty i bardzo dobre opinie jeśli chodzi o bezpieczeństwo:)

warto trochę poczytać na ten temat i nie kupować najtańszego tylko po to żeby mandatu nie dostać.... bo niestety te najtańsze maja kiepska konstrukcję która nie chroni przed urazami... a te niby certyfikaty ECE.. cos tam co wszędzie piszą to jak sprawdzicie to jest podstawowy certyfikat który nie świadczy o bezpieczeństwie i trwałości tylko o tym że one w ogóle nadają się do sprzedaży...

Tak z ciekawości?? Ostatnio pomagałam szwagierce w wyborze i wyszukiwałyśmy coś na allegro..te foteliki z poduchami z przodu-to po co ta poducha?? W razie wypadku że miekko w miejscu uderzenia?? Taka ochronna ? I czy dziecko nie ściska ta poducha?? Bo one drogie są te foteliki....i tak sie zastanawiałyśmy..