Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wa ćpanna z mokrą głową

kobieta która ciągle myśli o seksie

Polecane posty

czy jest normalna?

Gość Nie____________
Nie

Gość deichman zapateross
wiele kobiet tak ma ale sie przyznaje zeby mezczyzni sie nie rozczarowali.

Gość zeeenek
wiele kobiet tak ma ale sie przyznaje zeby mezczyzni sie nie rozczarowali. Mezczyzni rozczarowuja sie kobietami, ktore nie mysla o seksie

Gość deichman zapateross
tak tylko mowicie,na jakis czas wam to odpowiada ale jak co do czego przyjdzie to i tak chcecie nieskalane slodkie posluszne dziewczynki.

Gość zeeenek
tak tylko mowicie,na jakis czas wam to odpowiada ale jak co do czego przyjdzie to i tak chcecie nieskalane slodkie posluszne dziewczynki. Chyba oszalalas. Cnotki niewydymki omija sie szerokim lukiem. Szkoda zycia na takie oschle klody.

Gość deichman zapateross
nie mowie o cnotkach niewydymkach, chodzi o to zeby kobieta nie chciala bardziej niz mezczyzna bo to wtedy uderza w jego ego. a dodam jeszcze ze mezczyznii duzo mowia a prawda jest taka - chcesz poznac dfaceta to patrz jakie kobiety sobie wybiera.

Gość zeeenek
nie mowie o cnotkach niewydymkach, chodzi o to zeby kobieta nie chciala bardziej niz mezczyzna bo to wtedy uderza w jego ego. Wybacz, ale dawno nie czytalem wiekszej bzdury. Nie ma nic bardziej pozadanego niz kobieta z wysokim libido. a dodam jeszcze ze mezczyznii duzo mowia a prawda jest taka - chcesz poznac dfaceta to patrz jakie kobiety sobie wybiera. Ja lubie kobiety rozwiazle

Gość deichman zapateross
nie mowie ze nie lubia, mowie ze sie ich boja. a kiedy jest rozwiazla i atrakcyjna a do tego bogata i wyksztalcona to uciekaja gdzie pieprz rosnie... chociaz i tak chetnie by zaliczyli.

"Ja lubie kobiety rozwiazle" Rozwiązłe ale wyłącznie korzystające z Twego EGO :D Wątpię abyś cenił sobie partnerkę , której libido przewyższa Twoje a jej zasięg sięga poza Twój "krąg":D No chyba , że .....:p

Gość zeeenek
nie mowie ze nie lubia, mowie ze sie ich boja Kolejna bzdura. Jak sie mozna bac kobiety, ktora lubi seks? Chyba ktos tu sie naczytal za duzo kobiecych magazynow:) . a kiedy jest rozwiazla i atrakcyjna a do tego bogata i wyksztalcona to uciekaja gdzie pieprz rosnie... chociaz i tak chetnie by zaliczyli. ROTFL Odloz Cosmopolitan:)

Gość uhihihuh
Ja myślę non stop, mam faceta którego to kiedyś kręciło, a teraz mnie olewa. A ja muszę radzić sobie sama. Nie ma nic gorszego w związku...jestem taka sfrustrowana że oszaleje! Aaaaaaa! Mam 22 lata a libido rośnie.

w temacie nie pisałam o kobiecie rozwiązłej, tylko z dużym temperamentem

Gość deichman zapateross
wiem z zycia, nie czytam bzdurnych gazet. ale moze jestem od ciebie mlodsza/ obracam sie w innym towarzystwie wiec jest jak jest. starsi mezczyzni faktycznie inaczej reaguja.

Gość zeeenek
Rozwiązłe ale wyłącznie korzystające z Twego EGO Wątpię abyś cenił sobie partnerkę , której libido przewyższa Twoje a jej zasięg sięga poza Twój "krąg" No chyba , że ..... Kobiety z wysokim libido sa jak najbardziej w cenie:) Choc spotykalem sie juz z takimi z wyzszym od mojego, niestety rzadko:)

Gość zeeenek
wiem z zycia, nie czytam bzdurnych gazet. ale moze jestem od ciebie mlodsza/ obracam sie w innym towarzystwie wiec jest jak jest. starsi mezczyzni faktycznie inaczej reaguja. No jak ktos jest mlodzikiem to moze mu nie stanac przy "wyksztalconej, niezaleznej kobiecie", ale wierz mi, ze jak ktos ma minimalne poczucie wlasnej wartosci to kobieta ktora lubi seks jest jak najbardziej w cenie.

Gość dla dziwkarzy tak
:D

Gość zeeenek
w temacie nie pisałam o kobiecie rozwiązłej, tylko z dużym temperamentem Co komu po temperamencie jak sie go nie wykorzystuje

zenku, równie dobrze mogłabym ci zadać pytanie: po co tobie rozum skoro go nei wykoryzstujesz?

Gość zeeenek
Przy seksie nie trzeba myslec tylko robic:)

"Kobiety z wysokim libido sa jak najbardziej w cenie Choc spotykalem sie juz z takimi z wyzszym od mojego, niestety rzadko ' Nie generalizuj , dla kogo są , dla kogo nie są . Dla Ciebie owszem , bo miarkujesz miarką swoich zapotrzebowań sexualnych . To co pasuje Tobie , nie będzie odpowiadało innemu mężczyźnie . :) Tzw "wyposzczonym " facetom , wysokie libido kobiety będzie na rękę z tym , że na samym początku ich znajomości . Po dłuższym kontakcie facet stwierdzi , że kobieta jest rozwiązła , zboczona itp . A dlaczego ? a dlatego iż sam już zaspokoił swoje żądze , miał regularny sex i kobiecy powinien zrobić to samo :) Jej zapotrzebowanie na sex staje się dla mężczyzny czymś lubieżnym , gorszącym , złym :):D

Gość zeeenek
Nie generalizuj , dla kogo są , dla kogo nie są . Dla Ciebie owszem , bo miarkujesz miarką swoich zapotrzebowań sexualnych . To co pasuje Tobie , nie będzie odpowiadało innemu mężczyźnie . Ok, masz racje. Nie kazdy lubi seks. Tzw "wyposzczonym " facetom , wysokie libido kobiety będzie na rękę z tym , że na samym początku ich znajomości . Po dłuższymkontakcie facet stwierdzi , że kobieta jest rozwiązła , zboczona itp . Nie ma nic zlego w rozwiazlosci kobiety A dlaczego ? a dlatego iż sam już zaspokoił swoje żądze , miał regularny sex i kobiecy powinien zrobić to samo Zadza jest czyms samoodnawialnym. Na seks ma sie ochote prawie codziennie. Nie mozna zaspokoic sie "na zapas" Jej zapotrzebowanie na sex staje się dla mężczyzny czymś lubieżnym , gorszącym , złym ROTFL :D Skad wy bierzecie te zlote mysli?:)

Gość dla dziwkarzy tak
myslec nie potzreba, ale niektorzy potrzebuja CZUC

Gość zeeenek
myslec nie potzreba, ale niektorzy potrzebuja CZUC Kobiety moze tak

"ROTFL Skad wy bierzecie te zlote mysli? " Z życia człowieku , z życia :D Kobieta tak samo jak i mężczyzna mogą korzystać z sexu pełną parą załóżmy ok 2 lat w sposób ,,że tak wyrażę się intensywny (zależy co dla kogo ) :D Po pewnym czasie okazuje się , że jednej ze stron apetyt wzrasta w miarę jedzenia , dla drugiej strony już nie , libido opadło , " najadł się " :D Więc proszę nie wypowiadać się za wszystkich , bo wszystkich nie znasz :D Nie należy oceniać ludzkości wg swojego temperamentu :D

Gość zeeenek
Z życia człowieku , z życia To wspolczuje:) Kobieta tak samo jak i mężczyzna mogą korzystać z sexu pełną parą załóżmy ok 2 lat w sposób ,,że tak wyrażę się intensywny (zależy co dla kogo ) Po pewnym czasie okazuje się , że jednej ze stron apetyt wzrasta w miarę jedzenia , dla drugiej strony już nie , libido opadło , " najadł się " Więc proszę nie wypowiadać się za wszystkich , bo wszystkich nie znasz Nie należy oceniać ludzkości wg swojego temperamentu Sama ocenialas ogolnie wszystkich facetow. A to, ze trzeba sie dobierac takze pod katem seksu to prawda. Dlatego ja omijam roznego rodzaju dziewice, cnotki niewydymki, suche klody i wszystkie "szanujace sie";)

Gość dla dziwkarzy tak
bardzo dobrze, ze je omijasz - najlepsze laski nie dla takich panow jak ty;)

Gość zeeenek
Nie nazywaj ozieblych kobiet "najlepszymi laskami":)

Gość dla dziwkarzy tak
skad ty wiesz, ze one sa ozieble:D:D:D ale koniecznie mysl tak dalej;)