Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata VV

The Body Shop znacie te kosmetyki ?

Polecane posty

Gość Agata VV

Proszę o opinie :-)

Gość Agata VV
:-) może teraz

Gość nie wolno tak meczyc kota
generalnie znam ale patrzac na sklady na skore sie tego nie odwaze nalozyc :)

Gość Agata VV
"nie wolno.." Mają aż taki zły skład ? Te kosmetyki są podobno takie "naturalne" i bazują na prawdziwych roślinach,orzechach itd już sama nie wiem co o nich myśleć :( Może ktoś ich używał ?

Gość nie sa naturalne bo sa wypchan
e chemia, jesli mowisz o tych wszystkich maslach do ciala itp jesli chcesz cos naturalnego to polecam lavere, sante, dr scheller, aa eco, aok, czy orientana lub tego typu to sa produkty 100% naturalne

Gość Agata VV
Hmm Wasze recenzje nie brzmią zachęcająco ;/

Gość Agata VV
Proszę o więcej wypowiedzi :-)

Gość fdgdgfdgdf
ojej chemia jest w każdym kosmetyku z drogerii, nie gadaj, że takich nie kupujesz ja znam te kosmetyki, sa fajne, ale nic specjalnego (poza tą serią z morza martwego, wg mnie super)

Gość ja kupuje kosmetyki
TBS w Nl i jestem zadowolona- zwłaszcza masła do ciała są super, chociaz też juz słyszałam o tym, że zawierają jakies szkodliwe substancje

"fdgdgfdgdf ojej chemia jest w każdym kosmetyku z drogerii, nie gadaj, że takich nie kupujesz" no to Cie rozczaruje bo stosuje tylko naturalne kosmetyki 🖐️

reasumując. jesli szukasz czegos tej jakości to spokojnie w supermarkecie znajdziesz produkty jakosciowo takie same ale kilkukrotnie tansze; jesli szukasz czegos z tej polki cenowej, to jest wiele innych, lepszych firm

Gość Agata VV
Ale tak ogólnie to jest bardzo lubiana marka na całym świecie,tak mi się wydaje. Założyłam ten temat,żeby poczytać jakie mają hity z tych wszystkich kosmetyków-co warto kupić. Co polecacie ? Które "masła" są fajne,które lubicie ?

Gość gugughhhgh
Ja się kiedyś skusilam na parę produktów ale jakoś mnie nie zachwyciły. No i słyszałam złe opinie też

Gość Agata VV
Większość jest na nie :-)

Gość małamaniana
ja znam i mam bardzo niemiłe doświadczenia. trzeba zacząć od tego, że z tej marki pozostała jedynie nazwa, bo firma wykupiona jest przez loreal, wiec wiadomo, ze o żadnej naturalności mowy być nie może, a jest to jedynie przykrywka do sprzedaży pod hasłem "naturalnie i bez testowania na zwierzętach", choć wiadomo, że tak nie jest. jeśli już z tego kożystać, to lepiej kupić chyba tego loreala, bo jest tańszy. ja używam czasami yves rocher, ta sama półka cenowa, a już mają więcej naturalnych produktów. no i sponsorują koncert Queen we wrocławiu, na który jadę, choc w sumie nie wiem dlaczego.

Gość Maria S
Body Shop - sama chemia. Wielki koncern. Szukaj niszowych marek nauralnych - np wspomniana wyżej Orientana jest świetna - ich masła są super