Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łocholercia

Dlaczego mną zawsze

Polecane posty

Gość Łocholercia

interesują się bogate przystojne pozery, a nie mogę trafić na czułego kochającego faceta? Czy wy też tak macie? Od czego to zależy?

Gość Łocholercia
Ech, nie no, wyglądam chyba przeciętnie. Nie jestem ani brzydka, ani jakaś seks bomba, powiedziałabym, że normalna dziewczyna, choć gusta pewnie są różne ;] nie jestem blondynką, mam czarne włosy.

Gość saaaaaaaaaaaaaaa
może masz ładną pupę, zaokrąglone biodra i wąską talię.

Gość Łocholercia
A co to ma do rzeczy? Ludzie :D

wszystko jest kwestują czasu sądzę, w parę dni nie znajdziesz ot tak od razu wymarzonego faceta:)

Gość Łocholercia
Michaś, no tak, ale zawsze problem zaczynał się w kwestii: "Zostań u mnie na noc", ja mówiłam, że "nie". Czy to naprawdę dla faceta takie ważne w każdym związku?! Nie chodzi o seks, chodzi o zwykłe zostanie na noc. Ja takiego czegoś nie pochwalam. Mam inne zasady. Czy dla faceta to naprawdę takie ważne?

Gość Łocholercia
Ech ;( chciałabym, czułego dobrego faceta :) Miałam takiego, ale potem mu coś uderzyło do głowy... nie wiem czemu, więc zerwałam z nim.

Gość Łocholercia
Pracę musi mieć przecież ;] bez pracy nie biorę, no co ty.

Hm wiesz każdy facet prawie tylko ma jedno w głowie ale podkreślam prawie każdy facet a nie wszyscy lecz są też wyjątki więc sądzę że może jeszcze na odpowiednią osobę nie trafiłaś. wiem że to jest trudne by poznać tą wymarzoną odpowiednią osobę i nie raz trzeba iść na kompromis bo idealnych ludzi nie ma.

Gość Łocholercia
Praca to przyszłość. Trzeba wybudować dom, opłacić rachunki, wiadomo o czym mówię. Ale przecież pracowitość może iść równie w parze z czułością i troskliwością, bo przecież nie chodzi mi o faceta-dupę bez pracy.

Gość Łocholercia
Michaś, ech, kompromis. Tylko, że jak już facet zdobędzie tę laskę to jemu się wydaje, że już wszystko może. A ze mną tak nie można i potem nastają konflikty. To co mam po ulicy chodzić z napisem: "Nie podporządkowuję się nikomu", bo jak wcześniej tego nie widzą, to potem są pretensje. Ech ;(

Gość Łocholercia
Poszukiwacz, no nie zajdzie, bo jak nie będzie miał do mnie czym przyjechać, to dupa ;]

Gość Łocholercia
no dokładnie :)

Łocholercia he ja nie mówię żebyś chodziła po ulicy z jakimś napisany na plecach :) Każdemu jest w życiu coś pisane i nawet nie wiem jak się będziesz starała czy facet się będzie starał to i tak może wszystko nie wyjść po naszej myśli. Ważne by miedzy sobą wzajemnie dopasowały się charaktery a z resztą może wszystko się potoczyć po naszej myśli.

Gość Łocholercia
Michaś, no ale powiedz mi, czemu facet z początku idealny jak podrywa kobietę, a potem ją zdobędzie, krótko mówiąc, to uważa, że już wszystko może, że jaki to on super jest, zmienia się jego stosunek do kobiety, uważa, że może sobie już na wiele pozwolić?