Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna9999

Facet nie szanuje mojej pracy

Polecane posty

Gość Justyna9999

zdążyłam posprzątać a tu już bajzel że głowa mała,umyłam podłogę a ten pakuje mi się tu w buciorach no szlag mnie trafia

Gość Czeresieńka z gałęzi
to po co się marnujesz dla brudasa i flejtucha, jakiś czysty i zadbany na pewno doceniłby Twoją pracę.

Gość Justyna9999
on jest zadbany tylko o mieszkanie zadbać nie potrafi,po jedzeniu uwali się na kanapę i leży zamiast to posprzątać po sobie,wcześniej taki nie był

Gość Justyna9999
bo innego nie znajdę :(

Gość Justyna9999
nie podszywać się

Gość Justyna9999
już nikt nie będzie się podszywał..

Gość współczująca i rozumiejąca :)
zdążyłam posprzątać a tu już bajzel że głowa mała,umyłam podłogę a ten pakuje mi się tu w buciorach no szlag mnie trafia Bo faceci to debile !

Gość Justyna9999
jakiś czas temu był całkiem inny

jak nie potrafi zadbać o kąt w którym mieszka to też jest brudasem. Współczuję Ci takiego niechluja lenia śmierdzącego. Nie sprzątaj po nim nie rób mu kanapek itp., niech wypieprza

Gość współczująca i rozumiejąca :)
ej ale pisz normalnie ....:o

Gość jasne jasne
to nie takie proste wy głupie kobiety niech wypieprza :D:D:D:D dom pewnie jest jego :D

Gość Podszyw :) hhehehehehe
Kto to to mógł się podszywać hehehe :D Nie no spoko kobietki już nie będę ale nie mogłem się powstrzymać ;) :D

Gość kobiety ciągle marudzą ....
zrób mu loda na zgodę i tyle a nie problemy wymyślasz .....

heheh nawet jak dom jest jego to z tego? Justyna9999 może wrócić do czystego domu rodziców a on niech tam zgnije w brudzie. Szybko by wtedy docenił pracę autorki.

jest to forum dla kobiet,chciałam pogadać o tym z jakimiś kobietami a tu ciągle ktoś się wpieprza albo z podszywami albo głupimi komentarzami

Gość żelazny uścisk :D
Podejdź do niego i uśmiechnij się figlarnie :D i ..... chwyć go za jaja i powiedz że ma szanować twoją pracę bo ty nie jesteś jakąś służącą i tylko taką co się rucha jak nie zrozumie to ściśnij tak mocno że żółtka polecą :D

Gość facet 1985
heheh nawet jak dom jest jego to z tego? Justyna9999 może wrócić do czystego domu rodziców a on niech tam zgnije w brudzie. :D:D:D:D tak bo faceci nie umią sprzątać :D jasne nie potrzebujemy was tylko jak jesteście to jest lepiej bo ładnie sprzątacie i zawsze jest co przeruchać :D ;) co nie drogie panie Wystaw mu swoją mokrą cipeczke a nie problemy wymyślaśz

facet 1985 o kurde, współczuję Ci, że masz taki wzorzec kobiety na co ty się biedactwo musiałeś napatrzeć w dzieciństwie. p.s. a o ruchaniu to możesz pomarzyć, żadna laska na sex nie wybiera kafeteryjnego macho;)

Gość bogini sexu ;)
Justyna9999 A ile ty masz lat 10 że tak się dajesz poniżać ..... czy jesteś dorosłą dojrzałą kobietą powiedz mu że to miało byc ostatni raz bo będzie sam sprzątał albo szlaban na seksik :D ;)

albo się pożegnają, jak on dalej chce być zgniłym świniakiem. Niech wraca do tego chlewu, w którym go tego nauczyli :D a nie zabiera miejsce u boku Justyny jakiemuś fajnemu zadbanemu facetowi.