Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chroniczny brak

chroniczny brak pieniędzy

Polecane posty

Gość chroniczny brak
Moniks - a długo już mieszkacie w Szwecji? Macie zamiar wrócić?

Gość Moniks33
od 2008 a wrocic to nie ma do czego bo tutaj to jest inne zycie

Gość bgyuguyk
Moniks, prosze cie, nie przeliczaj kazsy na zlotowki, po koszty zycia w szwecji sa znaaaaacznie wyzsze. Jak na szwecje, to nie sa wysokie zarobki, rodowici szwedzi zarabiaja znacznie wiecej

Gość chroniczny brak
Fajnie, że udało wam się tam zaklimatyzować i jesteście zadowoleni. My nosiliśmy się z zamiarem emigracji, ale ... zostaliśmy i muszę chyba przyznać, że czasami żałuję. A teraz już jest za późno na wyjazd.

Gość reallista
W PL to normalny człowiek może się garba dorobić. Jestem w Anglii już kilka lat. Mam zwykłą pracę. Żona w PL z dzieckiem - pracuje w budżetówce. Wybudowliśmy duży dom, bez żadnego kredytu. W przyszłym roku wracam do PL. Mam dość tego kraju. Na dłuższą metę to nie dla mnie, choć wielu jest tam jak w niebie.

Gość Moniks33
wyzsze sa uslugi, ale mieszkanie czy jedzenie takie drogie nie sa, miesiecznie zostaje mi 3500zl. ja sie nie chwale zarobkami bo nie ma czym, pisze tylko jak mam.

Gość chroniczny brak
reallista - dokładnie. nie dość, że tu się nie dorobisz to jeszcze cię będą sto razy sprawdzać, skąd kasę miałeś na dom i czy wszystkie podatki masz dobrze odprowadzone. skurczybyki!!!! nie po nosie im jak ktoś bez kredytu sobie radzi...

Gość jxjackmsc
na chroniczny brak pieniędzy cierpię od zawsze, ale tak to jest jak sie człowiek urodzi biedny to biedny zdechnie :(

jxjackmsc - a nie, tak to nie ma. Tak jest wówczas, gdy człowiek urodzi się biedny i przejmie tok myślenia rodziców. Odpowiednie myśli w głowie potrafią czynić cuda. No chyba, że chcesz wejść ze mną w kooperację :D

Gość jxjackmsc
moi rodzice nie są biedni, ale mimo wszystko nie biorę z nich przykładu. Mam zupełnie odmienny tok myslenia niż oni. A uważam że od zawsze byłam biedna bo nic nigdy od rodziców nie dostałam, traktowali mnie jak zło konieczne. Moja matka ma mnie w dupie od zawsze dla niej liczy się tylko synuś w ktorego od zawsze pakowała kasę. Wszystko co mam kupiłam za własne pieniądze, ale żyję w kraju w którym cięzko się wybić. Nie jestem osobą która będzie się ślizgać na cudzych plecach i szukać układzików, bo chciałabym polegac tylko na sobie.Może za bardzo uwierzyłam we własne siły bo tacy ludzie ktorzy mają własne zdanie sa tępieni wszędzie. Bardzo daje mi się to we znaki nie tylko w pracy, ale w życiu osobistym

Gość chroniczny brak
od kiedy moj ojciec Teofil Nadżgała przestał być 1 seklretarzem gminnej rady narodowej dopadła nas bieda .

Gość chroniczny brak
21:35 to podszyw, który mnie bardzo uwielbia , bo skacze za mną po wszystkich tematach, na których się udzielam. Buziaki podszywie :* :* Każdy kto siedzi na kafe dłuższy czas potrafi podszywy rozpoznawać, więc pisz sobie :)