Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sIodko-gorzka

Pytanie o Allegro:)

Polecane posty

Gość nie wolno tak meczyc kota
sprzedawca moze ale nie musi sprzedac

Dzieki za wyjasnienie:) aukcja wisi od maja nikt procz mnie tego nie licytuje a w opisie jest ze potrzebuje pilnie sprzedac... Dziwne to;)

Gość nie wolno tak meczyc kota
na tym wlasnie polega cena minimalna

nic ,poprostu ktoś za droższą cene chciał przedmiot sprzedać,napisz meila do tej osoby i zapytaj jaka kwota go interesuje:)

semiyoo nic ,poprostu ktoś za droższą cene chciał przedmiot sprzedać,napisz meila do tej osoby i zapytaj jaka kwota go interesuje wiem ze durne pytania zadaje ale pierwszy raz na allegro chce cos kupic;) swoja droga to jak mi by zalezalo na szybkim sprzedaniu przedmiotu to albo bym zrobila kup teraz albo licytacje zaczela od kwoty wyzszej niz jeden zloty;) no to mozecie sie smiac z mojej rozkminy;) XXI wiek a baba o allegro pyta;)

no ale tak,to każdy sie pobawi,musisz licytowac tamgdzie nie ma ceny minimalnej,a jaki chcesz tel? mam na sprzedaz nowy w kartonie .samsunga

Gość To, ze sprzedawcy zalezy na
szybkim sprzedaniu czegos tam, nie znaczy, ze zalezy mu na wywaleniu go do smieci, a z tym porownac mozna czasem efekty wystawienia za zlotowke. Ja tez mam duzo rzeczy i zalezy mi na szybkim ich sprzedaniu, ale nie zamierzam sprzedac ich za mniej niz 20% wartosci

To, ze sprzedawcy zalezy na szybkim sprzedaniu czegos tam, nie znaczy, ze zalezy mu na wywaleniu go do smieci, a z tym porownac mozna czasem efekty wystawienia za zlotowke. Ja tez mam duzo rzeczy i zalezy mi na szybkim ich sprzedaniu, ale nie zamierzam sprzedac ich za mniej niz 20% wartosci Dzieki za info:) To jeszcze jedno ostatnie pytanie:) Czemu jak wpisuje maksymalna kwote jaka chce wydac na przedmiot nie chce mi jej przyjac i wyskakuje komunikat ze cena minimalna nie zostala osiagnieta?