Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tytusooooowa

Student/ka do pracy

Polecane posty

Witam, Jestem studentką i szukam na okres wakacji pracy. Znalazłam ofertę "Poszukuję studentki". Jest to praca w sklepie z herbatą i kawą. Proszą o wysłanie CV i listu motywacyjnego. CV już mam, przy pisaniu listu zastanowiłam się co ma oznaczać "studentki"? Na ich stronie są inne oferty dla ekspedientek (i to rozumiem). Moje pytanie: Czy ktoś z Was może kiedyś odpowiedział na taką ofertę pracy i jeżeli może napisać z czym wiązała się taka praca. Dodam, że praca na zapleczu też mi odpowiada bo jedynie chcę odłozyć sobie kasę na kurs, a to czy będę pracowała przy kasie czy na zapleczu nie jest dla mnie ważne (mam doświadczenie w pracy w handlu i więcej mi go do szczęścia nie potrzeba:P).

Gość cham666
na zapleczu z szefem i vip klientami :p a tak serio to na studentki chyba mają jakieś ulgi czy coś tak jak z grupą inwalidzką

No chyba tylko by napić się z nimi herbaty:P To że firma płaci mniej za studenta to wiadoma sprawa. Nie rozumiem tylko dlaczego nie napisali studentka do pracy jako ekspedientka. Jak mam napisać list motywacyjny nie wiedząc o jakie stanowisko się ubiegam?!:P