Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam juz uczuc wobec niej

Jak zemscic się na matce?

Polecane posty

Gość jjfbkjfda
Oczywiście też! Dodatkowo brak poparcia w tym uwielbieniu i gotowe!

Gość nie mam juz uczuc wobec niej
Tato wielokrotnie wyciagal reke do matki, gdy jeszcze mieszkali razem. Ona byla tak zaslepiona w brata, ze nic do niej nie docieralo.

Gość jjfbkjfda
No właśnie :( i otóż to. Do takich osób wyciąganie ręki to jak mówi stare przysłowie: "mówił dziad do obrazu, a obraz ani razu". Przykre, ale niestety prawdziwe. Dlatego ja ostatecznie zrobiłam tak jak pisałam wyżej i jest mi z tym dobrze, czuję się na prawdę szczęśliwa. Moja bliska koleżanka miała podobny incydent, tyle że z siostrą, tamta choćby niewiadomo co, zawsze była lepsza, "niewinna" i cudowna. Zerwała kontakty z matką, urodziła dzieci... po latach ruszyło ją serce, bo matka tak bardzo płakała, że wnuków nie zna... Wiecie co? Wznowiła kontakt z matką i potem było jeszcze gorzej, bo zaczęła mówić jakie to jej siostry dzieci są "zdolne, cudowne, wspaniałe", a wnuki od strony mojej koleżanki tylko strofowała i ją samą. Ja chcę tego uniknąć i dlatego nigdy moi rodzice nie poznają wnuków z mojej strony. Wiem że strasznie cierpią, ale nie skażę moich dzieci na to, co znosiłam ja! Popełnili zbrodnię emocjonalną wobec mnie i za zbrodnie jakiekolwiek należy się kara. I takie jest moje zdanie i tyle.