Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona chrapka

CHRAPANIE !!!! POMOCY

Polecane posty

Gość żona chrapka

Witam, powiedzcie mi, co może pomóc na chrapanie? wykluczając zabieg, bo należy mąż nie ma na to czasu, jakiś psik psik? proszę o poradę, bo niedługo zamontuję drugą ścianę oddzielającą pokój gddzie śpię ja, a pokój gdzie śpi mąż ;-) pomocy , proszę

Gość żona chrapka
o nie wierzę, że tylko mój mąż chrapię ;-) proszę o poradę

Gość Oliwia 31 lat
Witaj, ja mam taki sam problem. Moj maz bardzo chrapie. Ja sie juz poddalam i spimy w osobnych pokojach praktycznie od poczatku malzenstwa. Zabawne ze w okresie narzeczenstwa mi to jakos az tak nie przeszkadzalo. Teraz jak sobie pomysle ze gdzies np na wakacjach, u tesciow bysmy musieli spac razem to mi sie jechac odechciewa. Dla mnie wspolna noc oznacza nie przespana noc. Mam takie nerwy na meza ze najchetniej bym go udusila. Ale do rzeczy...

Gość Oliwia 31 lat
Maz twierdzi ze to od palenia papierosow - nie uwazam tak gdyz moj tata tez chrapie a nie pali i nigdy nie palil. Jak maz wypije piwo to skala glosnosci chrapania wzrasta dwukrotnie. Nic nie pomaga czy spi na lew czy pr boku. Zawsze chrapie. Jak jestem u tesciow to chrapie jego mama tata bracia itd !!!! Dobrze ze maz mi 'rezerwuje' oddzielny pokoj bo bez tego bym sie tam wykonczyla. Mam korki do uszu przez ktore i tak slychac bo ja musze miec cisze absolutna, pozatym po takiej nocy z korkami uszy bola i wiadomo ze lepszy komfort to spac bez korkow. Beznadzieja. Wogole sobie nie wyobrazam jak mozna spac razem w 1 lozku i sie wyspac, zrelaksowac a nie stresowac cala noc. A noc jest po to zeby wypoczac....

Gość leady.28
szukajcie waptece taki jest spray do ust lub do nosa przed spaniem mojemu mezowi to pomoglo ale nie pamietam nazwy

Gość po osi czasu
czasem chrapanie jest zwiazane z nadmiarem kilogramow

Gość Ulka, Poznań
"Psik psik" może być na nic więc szkoda marnować czasu i pieniędzy, lepiej od razu zaciągnij męża do lekarza. Najlepiej umów go do laryngologa albo pulmonologa. Chrapanie jest zwykle objawem jakiejś dolegliwości. Może to być wina np. krzywej przegrody nosowej, zbyt wiotkiego podniebienia, które wpada w drgania albo bezdechu. Z tym ostatnim nie ma żartów. Zaobserwuj czy mąż ma przerwy w oddychaniu w trakcie spania. Skąd jesteście? W Poznaniu Certus ma specjalistyczną poradnię leczenia chrapania. Warto tam się wybrać jak mąż ma problemy z chrapaniem. Na pewno znajdą przyczynę. Spróbujcie. Mojemu narzeczonemu pomogli :)

Gość Kinga21b
Moi Mili. Mój mąż chrapał od paru lat. Myślałam czasem, że go uduszę :) Co noc musiałam go budzić żeby przestał chrapać. Często szłam do salonu na kanapę bo nie dało się wytrzymać. Pomyślałam, że może są jakieś tabletki czy coś innego na to chrapanie. Koleżanka z pracy poleciała mi stronkę z której zamówiła dla swojego i ponoć zadziałały. Postanowiłam kupić mojemu. Byłam sceptycznie nastawiona. Po paru dniach cisza. Niesamowite. Polecam :) Tutaj macie link do tej stronki. http://www.croc.link/5lR

Gość gość
Mój mąż strasznie chrapał, nie mogłam spać budziłam go i wyzywałam, on w efekcie był na mnie zły i się w nocy kłóciliśmy zamiast spać. Moja koleżanka poleciła mi te tabletki http://tabletkinachrapanie.bebjo.pl stosował zaledwie 2 dni i przestał chrapać. Teraz mój mąż jest wypoczęty jak i ja. Nie ignorujcie chrapania moze się skonczyć źle dla waszych mężów czego skutkiem jest nie dotlenienie.

Gość medicusDCL
Przy problemach z chrapaniem zachęcamy do kontaktu z Medicus DCL. W naszej klinice do diagnostyki wykorzystujemy Apnograf, który monitoruje stan Pacjenta w trakcie snu. Badanie pozwala postawić trafną diagnozę i określić odpowiednią metodę leczenia. Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie www.medicusdcl.pl .

Gość gość
Mój mąż strasznie chrapał, nie mogłam spać budziłam go i wyzywałam, on w efekcie był na mnie zły i się w nocy kłóciliśmy zamiast spać. Moja koleżanka poleciła mi te tabletki http://tabletkinachrapanie.bebjo.pl stosował zaledwie 2 dni i przestał chrapać. Teraz mój mąż jest wypoczęty jak i ja. Nie ignorujcie chrapania moze się skonczyć źle dla waszych mężów czego skutkiem jest nie dotlenienie.

Gość gość
Wiecie że z chrapanie i bezdech senny mogą prowadzić do chorób serca? U osób otyłych ryzyko wzrasta więc podwójnie.... Znacie jakąś dobrą klinikę w Warszawie gdzie leczą chrapanie w miarę szybko?

Gość gość
Też miałem problemy z chrapaniem, na moje dolegliwości pomógł mi snoran plus z tej strony http://nplink.net/8ab8ph7O , serdecznie polecam wszystkim którzy mają podobny problem.

Gość Iga

Zabieg leczenia chrapania - polecam jako żona która wysłała męża na taki zabieg. Nic innego nie pomagało, a zatyczki do uszu już stały się nudne. Teraz, po tym zabiegu jest cisza i spokój. A wszystko dzięki gabinetowi lekarskiemu Moja Estetyka.