Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarno mi

czy mam depresje ?

Polecane posty

Gość czarno mi

Pomóżcie nie radzę sobie ze sobą,wszystko widzę w czarnych barwach,nic mi się nie chce swoją przyszłość widzę kiepsko,muszę sie wyprowadzić,na inne mieszkanie bo idzie do sprzedania (wynajmuję je) dostaje paniki i strachu że muszę je opuścić,nawet nie chce mi się pakować,jestem smutna i załamana miałam okazje jechać do Austrii do pracy - nie pojechałam a powodu paniki boję się drogi mam chorobę lokomocyjną rzygam jak reks leki nie działają a poza tym boję sie że tam zachoruję i wszystko weźmie w łeb jeszcze mogę pojechać tam bo jest tam przyjaciółka ale po prostu mam obawy i boję się i nie mam gdzie dać rzeczy bo mieszkanie muszę opuścić a mam sporo rzeczy bardzo ważne dla mnie których się dorobiłam i nie zostawie ich byle gdzie myślę żeby wynająć mieszkanie bo i tak muszę gdzieść pójśc dam tam te rzeczy i jakimś sposobem pojadę do tej Austrii ..... ale znów się martwię że jak pojadę to właściciel wejdzie do mieszkania i bedzie myszkował albo weźmie innych lokatorów ..... bo ja chcę pojechać co najmniej na pól roku i kase za lokum wysłać na konto bozesz nie wiem czy ja mam depresję ? czy to natrętne myśli ogolnie mam dola i lęk ze coś się stanie byłam u rodzinnego dal mi hydroxzizine czy cus takiego nie chce isc do psychiatry bo i po co :(

Gość PrzystojnyFacet1988
mój wynik "OK Wynik to : 0 punktów. Nie masz depresji. Tak trzymać." :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Gość czarno mi
wyszlo mi 15 punktów i że musze porozmawiać z kimś bliskim lub psychologiem :(

Gość PrzystojnyFacet1988
ja pierdole jak można mieć 15 punktów? To chyba maks

Gość nie sa naturalne bo sa wypchan
no cóż, mi wyszło 45 pkt z informacją żebym się zgłosiła do psychiatry bo mój stan jest istotnym zagrożeniem dla mnie. pojęcie depresji jest jak widać bardzo subiektywne :)

Gość czarno mi
az 45 punktów masz ? :( dużo

Gość wyngielek
Ja mam takie chwile kiedy mam kłopoty a nie potrafię im sprostać kiedy jest ok to czuję się dobrze i mam chęć do wszystkiego czy to też jakaś forma depresji ?