Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktkiy

bezsenność spowodowana depresją?

Polecane posty

Gość ktkiy

ostatnio nie mogę długo zasnąć, bo mam dużo problemów i ciągle o tym myślę, martwie się co to będzie i w ogóle. to oznaka depresji?

Gość bvcxz
możliwe, ja mialam tak że nie spałam dwa miesiące, potem niby mi sie polepszyło a zaraz potem wylądowałam u psychiatry... dostalam leki - lykam, nie mam przynajmniej lęków i życie wydaje mi sie łaskawsze smutne, że po lekach

Gość Joasia1999
Niedługo zaczniesz się budzić punkt 03:00 z obcojęzycznym okrzykiem na ustach, serio :(

Gość dziewczyny po ile macie lat ?
większość tutaj ma depresje albo kłopoty ze sobą ......

Gość bvcxz
ja 30 w tym roku

Gość FANatyczkaTyczka
Dokładnie, kafeteria to wirtualny świat depresyjnych i znudzonych swoim nieciekawym życiem podszywów...

ja mam 32 miewam chwile załamania nie jem,nie piję,nic mi sie nie chce :( nie jest to ciągłe ale sie powtarza, teraz mam trudne chwile byłam chora miałam kroplówki bo rzygałam przez 6 dni non stop postawili mnie na nogi jest poprawa jesli chodzi o te rzyganie ale czuję sie źle z powodu nieumięjętności poradzenia sobie z kłopotami nie umię postawić im czoła i wziąść się w garść ..... :(

Gość bvcxz
fanaTyczka - czyli należysz do tego grona :)

Gość werteere
ja nie moge spac. mnie doroslosc przeraza. Mam dziecko i jestem za nie odpowiedzialna czyli musze zapewnic mu byt jesli ja nie nadaje sie do pracy.

Gość FANatyczkaTyczka
Cóż, czekałam aż ktoś to zauważy i napisze o tym :D bo niby co robiłabym o tej godzinie w łikend na kafe ;)

Gość bvcxz
dziewczyny po ile macie lat - czy byłaś u psychiatry? u mnie sie zaczeło tak, ze poleciła mi iść lekarz ogolena jak sobie ze mną porozmawiała i diagnoza : depresja ale to sie leczy :)a też wydawało mi sie, ze jestem w czarrnej dupie i nie ma na nic nadzieji

Gość werteere
ja mam 27 lat. i bylam u pschy. i bioere leki od 4 dni dopiero.

Gość FANatyczkaTyczka
Spokojnie :) psychiatra nie jest w stanie pomóc w 100%, wiele zależy też od Nas samych i Naszego nastawienia...

Gość muzyka uspakaja
uspakaja. Bezsenne noce,wypełnione łzami i koszmarnymi myślami...byłam w takim stanie,że myślałam o najgorszym. I w którejś nocy cichutko włączyłam radio,żeby zagłuszyć myśli,bo byłam pewna że za chwilę oszaleję. Wsłuchując się w muzykę,odganiałam myśli i nawet nie wiedziałam kiedy zasnęłam :) Od kilkunastu miesięcy tak robię i możecie mi wierzyć,że to pomaga lepiej niż psychiatrzy ze swoimi medykamentami.

Gość paranoiczny_fafik
wielki chuj ci do tego, panie kolego

bvcxz nie byłam u psychiatry byłam u rodzinnego zapisał mi hydroxyzine powiedział żebym wyluzowała i nie myślała za dużo coś robiła zajęła się sportem albo zmieniła otoczenie