Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love_you

Co mam zrobić by chciał sie spotkać ?

Polecane posty

mam pewien problem.. chciałabym sie spotkać z pewnym chłopakiem, kocham go i bardzo mi na nim zależy. chciałabym powiedzieć mu co czuje, bo to wszystko mnie już męczy.! :( nie pisze z nim. on do mnie nie pisze, ani ja do niego bo nie chce sie narzucać. ten chłopak zawsze gdy mnie widzi patrzy na mnie. znamy sie bardzo bardzo długo. kiedyś gadaliśmy nomalnie. kumplowaliśmy sie. no ale ja zaczełam coś czuć. poszlismy do innych szkół on do gim. ja jeszcze do podstawówki. i wszystko sie skończyło a ja nie umiałam już póżniej z nim gadać przez to uczucie do niego. on nigdzie nie wychodzi. ni spotyka sie z kolegami. nie mam gdzie go złapać zeby z nim pogadać. co mam zobić żeby sie z nim spotkać, albo co mu napisać zeby jakoś go zachęcić do spotkania ze mną ?

Gość juz jest już jesr
gapi sie i nic? jakby mu zalezało nawet jakbys głowe miała w strone giewontu krzyknałby czesc//ty czesc a on nie pamietasz mnie? dawniej gadalismy czy znamy sie stad i stad itp... a co ty masz zrobic chyba nic, bo on nie zainteresowany. Patrzenie niz nie oznacza a to jak nas ktos traktuje jak nas widzi. W polsce sa takie zwyczaje ze naawet jak sie zna x lat faceta jako kumpla on 1wszy mowi czesc kobiecie. to tak jak miec zal ze kobiety turcji indii maja czador..no maja. kulture sie sznauje.

Gość juz jest już jesr
chodzę bez majtek czy to wystarczy????????

Gość on ma ciebie
bez majtek chodzi ania wedzik:) a ty znajdz sobie inny nik 00;02...

Gość Jestem ekspertem_____
Przecież Ty ma.sz nie więcej niż 16 lat. Idz spać.

Gość on ma ciebie
molestuję seksualnie pajonki

Gość juz jest juz jesttt
to jak mowi czesc to powiedz czesc i cos powiedz.. ale jak rozmowa sie nie rozkreci to wiesz..