Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość samotna solenizantka

Porzucona z glupoty?

Polecane posty

Gość samotna solenizantka

Witam Postanowilam wystukac pare uczuc ktore leza na moim sercu od 2 tyg. Mam nadzieje ze w jakims stopniu pomoga a wiec mieszkam w anglii od 5 lat raz bylo lepiej raz gorzej chodzi w tym momencie o milosna strone tego story. Mianowicie 4 miesiace poznalam tego chlopaka ktory na samym poczatku naszej znajomosci byl natretny pisal na facebooku wysylal smsy i probowal za wszelka cene kontaktowac sie ze mna. Po 2 tyg zaczelam mu odpisywac i zaczelo to byc mardziej intesywne, az w koncu 14 lutego zaczelismy byc oficjalnie para. Bylo super mielismy piekne i spontaniczne momenty byly wzloty i upadki, jak w kazdym zdrowym zwiazku takie jest moje zdanie na ten temat. W maju pojechalam na miesiac do polski tam juz zaczely sie inne problemy tydz przed moim powrotem chlopak zerwal ze mna przez internet twierdzac ze nie moze byc ze mna poniewaz zasluguje na lepszego partnera ktory nie bedzie zatwardziale zamkniety w sobie i ktory mi da co chce, nastepnego dnia zaczela sie inna strona ze chce wrocic ze mam wracac do domu ze chce mnie i tylko mnie. W nastepnym tyg wrocilam zakochana, myslalam ze ta rozlaka pokazala nam ze jednak nie mozemy byc bez siebie. Po moim powrocie bylo ponownie super, mile i spontaniczne chwile po 3 dnia po powrocie z pracy bez zadnego wytlumaczenia stwierdzil ze nie chce byc ze mna, wiec wyprowadzilam sie od niego i do tej pory nie odezwal sie slowem zadnego wytlumaczenia. co zrobilam zle? Obiecywal ze mnie kocha chcial wyjsc za mnie. co mam zrobic zeby do mnie wrocil?? po co te obietnice? Prosze doradzcie co sie dzieje bo juz nic nie rozumiem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować