Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie1234567

Życie

Polecane posty

Gość życie1234567

mam 23 lata wychowuję sama córkę ma 4 latka skonczyłam liceum rok temu matury nie zdałam wybrałam kierunek asystentka stomatologa w tym roku zas z matura mi nie wyszło wiec czeka mnie maj 2013 nie mogę zebrac mysli i nie wiem czy nie zrezygnowa z kierunku zeby poswiecic sie maturze

Gość Roman z Sosnowca
trzeba było usunac dzieciaka, przegrałaś życie 🖐️

Gość życie1234567
to że sama ja wychowuje to nie znaczy zeby do takich czynow sie posuwac

Gość życie1234567
a może całkiem powinnam dać sobie spokój

jak bedziesz miec pracę jako asystentka, daj już sobie spokój z maturą

Gość Zuzuzel
jak możesz matury nie zdać

Gość życie1234567
ale mam ochote ja zroic tylko jak sie dowiedzialam ze zas nie wyszlo to tak ja by wszytko stanelo w miejscu jest mi przykro

Gość życie1234567
zrobic a raczej zdac wybaczcie błędy

Matura jest ważna,ale chyba Twoje dziecko nie zasługuje na pełnię uwagi, a nie mamusię, która biega od kuru do książek,z pracy na maturę

Gość życie1234567
chodzi do przedszkola wiec tak na dobra sprawe jak ja odbieram to jej czas poswiecam tylko a jak usnie to zajmuje sie nauka

Gość lllklklklklklkl
z czego nie zdałaś..słuhaj matura to nie wszystko, wazne zebys wyrobiła jakieś kurdy i przede wszystkim staż w kierunku bo doświadczenie jest najważniejsze ..maturę zawsze możesz zrobić i dalej się kształcić

Gość życie1234567
matematyka i angielski nie to że jestem jakas tepa zawsze mi brakuje teraz miałam 28% z anglika a z matmy 25% i to mnie załamało że tak mało brakło i dlatego sie zastanawiam czy jest sens ciagnac to wszytko czy rzucic w cholere i zajasc sie dzieckiem i praca

Gość Baron Justin de Vcipeval
jestes tepa ale pewnie dobrze ciagnelas pisiora szpara az mu sie wyciagac nie chcialo

Gość ja nie non stop ale dużo
Nie ważne ile razy się upada, ważne żeby mieć odwagę się podnieść i próbować dalej. Głowa do góry. :)

Gość życie1234567
Baron Justin de Vcipeval nie bede sie znizac do twojego poziomu i odzywac sie w ten sposob i wypraszam sobie takie slowa na mnie zeby pisac

Gość życie1234567
ja nie non stop ale dużo dzieki troche mi sie lepiej zrobilo musze sobie to po układać jakoś

Gość Baron Justin de Vcipeval
no zaraz: 1. odpowiedzec poprawnie tylko na co czwarte pytanie to nie jest tepota? to jak w/g ciebie sie definiuje tepote? 2. a ten bachor to skad? gumy nie bylo, pigul nie bylo, nie wyjal na czas.

Gość życie1234567
na twoje pytanie nie bede odpowiadac z prostego powdu to nie temat o seksie i zabezpieczeniu moje dziecko zostaw w spokoju i nie jest bachorem

Baron ty to jednak jesteś prostak

Gość życie1234567
może jednak nie powinnam sie poddawac tylko jeszcze bardziej sie uprzec i dazyc do ogarniecia tego

Nie poddawaj się ale też nie rób nic na siłę, bo możesz narobić sobie kłopotów. Małymi kroczkami. Martin Luther King "Zrób pierwszy krok w wierze. Nie musisz widzieć całej drogi. Po prostu zrób pierwszy krok."

Gość życie1234567
dzieki bardzo za rozmowe nie mam tak na co dzien z kims poozmawiac i to wszytsko z rownowagi mnie wytracilo

Gość życie1234567
wybaczcie bledy :-)

Gość coodlata
Do Zycie, Dziewczyno, nie poddawaj sie! To tylko chwilowa porazka, tak to sobie przetlumacz. Podziwiam Cie, bo musisz sobie sama dac rade w nauka, praca oraz wychowaniem dziecka. To, ze kiedys Ci sie noga powinela i wybralas trudna droge, zeby urodzic i wychowac (a nie na przyklad usunac), oznacza, ze masz silny charakter. Jestes jeszcze mloda. Dasz rade! Gdzie mieszkasz?

Gość życie1234567
ja jestem z Radomia jakoś musze sobie radzic jest ciezko czasami nie powiem ze nie ale wiem ze kiedys bedzie latwiej dzieki wszystkim za slowa , mam rodzine znajomych ale tak na prawde nie ma z kim pogadac, poradzic sie dzieki wielkie