Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plenerowa Żona

dlaczego??????

Polecane posty

Nie chodzi o to, ale o sam fakt że mocno zakochani chca po prostu ślubu. To naturalne. Nie chodzi o sex, ale o sam fakt.

nox ja juz teraz bede smiertelnie powazna.. zakochani moze i chca slubu ale tez jak sa dojrzali to chca ze soba najpierw troche pobyc zeby sie upewnic ze rzeczywiscie tego slubu chca. mysle ze tak 4-7 lat to taki najrozsadniejszy czas.

Gość manio ciekawski=)
Eeeee tam, moja dziewczyna nie ma ślub ze mną, ani z nikim innym (o ile mi wiadomo :D) i nikt za nią tak nie woła. A znamy się długo. Może się mnie boją :classic_cool: Ale, żeby wampirzyca? Chciała ludzkiej instytucji małżeństwa. Ja uważam, że jak ktoś podejmuje się roli mitomana, to niech jego narracja (jak to dzisiaj mawiają) będzie spójna. :D U Nox, nic się kupy nie trzyma. Czuję się oszukany 😭

Gość manio ciekawski=)
Nie chodzi o to, ale o sam fakt że mocno zakochani chca po prostu ślubu. To naturalne. Nie chodzi o sex, ale o sam fakt. O co nie chodzi? O to, że wampiry, będą brały ślub w usc, bo tak sobie wymyślili ludzie? Takie silne i poważne wampiry, będą szły na ustępstwa wobec ludzkiej kultury i prawa? Co one się takie dobre robią? :D

dziecko zawsze z toba bedzie bez dwoch zdan, tym bardziej jak sie jest w takim wieku ze sie chce juz miec to dziecko, a po co brac slub zeby potem rozwod zaraz byl, ja wole sie upewnic najpierw tym bardziej ze bylam juz w dluzszych zwiazkach.

Gość zacny tekst
Nox Witch Nie, złóżmy hołd żonie, która żoną nie jest. Taka z niej piękność, że jej facet nie musi się martwić i nawet żenić, bo nie ucieknie :classic_cool: trafne:classic_cool:

Gość ej manio manio
człowiek jesteś toś ograniczony a kamuflaż zakuta pało?!

Gość mam 25lat i 2 rozwody za sobą
żonusia nie przesadzaj, bierze sie slub cywilny i rozwodzik za pare miesiecy,lat co za problem? duża kasa to nie jest...

Gość manio ciekawski=)
Kamuflaż? :D Taki kamuflaż byłby pożądany, nawet konieczny 50, 100 i więcej lat temu, ale nie dziś. Plenerowa sobie żyje bez ślubu i jej nie ukamienowali. Wampiry muszą się kamuflować, bo CIA we współpracy z CBŚ, prowadzą akcję wyłapywania wampirów.

Skoro jestes niepewna, to nie możesz być w stu procentach szczęśliwa. Zproste i klarowne, ale graj dalej .

Gość manio ciekawski=)
Cholera, nie wiem czy zasnę, bo mi nie daje spokoju ten wampiryczny ślub :classic_cool:

Gość manio ciekawski=)
Argument pozornie dobry, ale tylko pozornie. Ludzie z pewnym bagażem doświadczeń, nie traktują szczęścia jako ekstatycznego stanu.

jestem szczesliwa, im jestem ostrozniejsza i mniej nawina tym szczesliwsza. ja nie ufam w 100% nawet sobie a co dopiero komus.

Zbłądziłam w tym ludzkim życiu... Nie jestem Wampirem, a Czarownicą. Jestem poddaną matki natury, szukam siebie, mam nadzieję.... że znajdę. I wkrótce się przeprowadzam, bliżej natury.

moze to moj wiek, nauczylam sie z doswiadczenia, ja odnajduje szczescie w wielu rzeczach, nie traktuje faceta jako fundamoentu mojego szczescia. szczescie mam w sobie i naokolo siebie je buduje

Gość manio ciekawski=)
Czarownicą. To ja pominąłem jakiś odcinek? Czy nie zrozumiałem czegoś od początku? To, być może zmienia postać rzeczy. Muszę to przemyśleć. Dobrej nocy ps jeśli miałbym coś powiedzieć o matce naturze hmmm... mam ją za wredną macochę pełną robactwa i chorób która tylko z daleka wygląda pięknie

Ja tam wolę jednak miłość bezgraniczną, ze ślubem w tle. Kochac i być tego cholernie pewnym, jak niczego innego na świecie............. A skoro masz taki nick, jaki masz to jednak żoną bys być chciała, ale twój o ręke nie prosi więc nie ma ślubu. Po prostu współczuje, nie dogryzam, nie wyśmiewam.....