Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostrzezenie przed T Mobile

Bojkot T Mobile

Polecane posty

Gość Ostrzezenie przed T Mobile

Wiecie ze od 9 sierpnia sprawdzenie stanu konta w Tak Taku *101# i Heyah *108# bedzie platne 4 grosze?? :D Wystarczy ze sprawdzicie konto dwa razy dziennie razy 36g dni i wychodzi prawie 30 zl rocznie. To jest dopiero przekret.

Gość hgkjhggu
T-mobile, to same przekręty. Naprzyjmowali nowych dyrektorów. Tamci wciągnęli do pracy swoich kolesi. Wyrzuconow fachowców i w Erze robi się burdel totalny. Ta firma nie spełnia norm jakości, które dostała za łapówki. Nie dbają o klienta. Wasze dane wyciekają, konsultanci biznesowi okradają klientów. T-Mobile robi spółkę z Orange Joint Venture NetWorks. Stacje bazowe gdzie niegdzie działają gorzej. Wszystko się sypie. T-mobile narobiło gigantyczne przekręty na setki milionow złotych. UOKiK ukarał ich kilkukrotnie duzymi kwotami. Nowi kierownicy oszczędzają zwalniając fachowców, bo sami sobą niewiele reprezentują i nie potrzebują madrzejszych, żeby nie stracić stołka. Oszczędzają na sprzęcie i na wszystkim. To się mści, częstymi awariami.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
No kiedyś słyszałam, że w Plusie przekręty. Mi się nic takiego nie zdarzyło, jestem już kilka ładnych lat w plusie i jestem zadowolona. A co to za przekręty?

dostałemz T mobile samsung galaxy S3 za 299 zl w abonamencie 99zl, oczywiście w opcji przedłuzenia umowy w ofercie specjalnej, więc nie mow mi, że jest źle, oczywiście jak każda inna sieć T mobile ma Cię w dupie, po co im klient który doładuje za 5zł i co chwilę sprawdza stan konta, im lepszy klient tym lepsza oferta, proste

Gość tetdbbdbd
a korzystacie w tak taku z promocji bonus?? tez ma byc zepsuta. Bylo tak zw za odebrane dwie minuty z obcej sieci dostawalo sie minute w sieci. Obecnie jest zliczanie sekundowe tych minut. Teraz trzeba odebrac minimum dwie pelne minuty aby dostac jedna w sieci. Dziady :classic_cool:

Gość gośćtaurus
jestem klientem T-mobilu oferta na telefon 59 zł jednorazowo 49,90 na abonament przez internet przedłużenie niemożliwe formularz wykazuje wielokrotnie się powtarzający błąd ?????? pomoc techniczna nie usuneła go przez miesiąc umowa przyszła po uzgodnieni z konsultantem na w/w warunkach przychodzi umowa kurierem telefon za 690 zł na 25 rat abonament wogóle nie wskazy w umowie