Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna obawwwwwww

Ratunku czy to HIV???

Polecane posty

Gość pełna obawwwwwww

a wiec sytuacja wyglada tak: mam 20 lat oddawałam krew jakis rok temu. wykryto u mnie HBV ale HIV był -. Od tamtej pory mialam 2 partnerow seksualnych (tych samych ktorych miałam przed oddaniem krwi). Pare dni temu piłam zimne piwo na dworze, palilam duzo papierosow .Zasnelam przy otwartym oknie. Rano obudziłam sie z suchym gardłem, lekko bolącym. Zauwazylam ze na koncu jezyka mam biały nalot ale na migdałach, podniebieniu juz nie. I kilka bialych plamek na jezyku. do tego katar. wezlow chlonnych nie mam powieksonych. biegunki nie mam. ale za to poce sie (nie wiem czy to kwestia upałow) w nocy troche też. pozatym czuje sie OK.Otóz boje sie ze to moze byc objaw HIV... boje sie ze oddajac krew trafilam akurat w okienko serologiczne i dlstego wyszedl -. jak mysliscie... stosunki byly wszytskie bez prezerwatywy (durna idiotka ze mnie, nigdy wiecej....) ale bez wytrysku we mnie.niech ktos cos mi powie bo odechciewa mi sie zyc poprostu.... dodam ze jestem w trakcie badan krwi w kierunku HBV, HCV i antygenu Hbs. BYlam na wizytach i nikt nic mi o HIV nie mowil, czy mogli w trakcie tych badan wykwyc go zresztą?

Gość Zuzuzel
masz hiv na mózgu

Gość nunnsa
Zrób jeszcze raz test to się dowiesz.

Gość cfsfsfg
jestes durna jak but. jesli oddawalas krew i nic nie gadali i hifie to go tepoto nie masz

Gość pełna obawwwwwww
ludzie ale ja nigdy nie miałam takiego białego nalotu a'la grzybica jamy ustnej a takie cos jest przy hivie :O pozatym chora nie bylam ponad rok a tu nagle w lecie.......

panikara :D masz nalot na języku od targania pał :) na pewno przez neta uda sie nam potwierdzić diagnozę ze masz bądz nie masz aids :)

Gość nunnsa
To idź i zrób sobie TEST!! A co to nalot na języku to tylko przy HIV jest? Weź przestań. A że wcześniej nie miałaś? Cóż, człowiek nie młodnieje i różne rzeczy, których wcześniej nie miałaś mogą cię kiedyś dopaść. :O

Zarażenie się wirusem HIV w wyniku oddawania krwi jest nieprawdopodobne. Mogłabyś zostać zarażona gdyby to tobie przetaczano krew.

Gość loodododood
chlałaś przez całą noc i paliłaś szlugi i dziwisz się, że masz zasyfiony jęzor? nie mogę. zrób ten test i będziesz wiedzieć, nikt nie wykrywa hiv przez internet.

Gość Lukrecja Cenci
Mało prawdopodobne. Prawdopodobnie przesuszyłaś gardło i capnął Cię jakiś wirus/bakteria. Nie panikuj i na przyszłość pamiętaj, żeby zawsze się zabezpieczać.

Gość pełna obawwwwwww
ja nie mowie ze przez oddawanie krwi tylko przez SEX bez zabezpieczenia

Gość pęczek drutu
na bank powinnaś się przebadać, ale raczej na głowę a nie na hiv. czego się spodziewałaś po całonocnym piciu i paleniu? to oczywiste, że miałaś nalot na języku. dalej go masz? weź się nie nakręcaj, bo nie masz żadnego powodu!

Gość pełna obawwwwwww
a jak mysliscie przy tych badaniach na HBV i HCV wykryliby HIV jakbym miała?

Gość pełna obawwwwwww
grypa to chyba nie jest bo nie boli mnie głowa ani miesnie gardło tez mnie nie boli tylko ten bialy nalot. najbardziej niepokoi mnie to ze sie poce..... juz sama nie wiem czy to ze stresu czy.......

Gość zgadzammm sieee
Ty jesteś pojebana. Do tego 2tych samych partnerów przed i po? Ty dajka jakaś jesteś?

Gość Lukrecja Cenci
No proszę Cię...Ktoś Ci tu napisał-czego się spodziewałaś po całonocnym piciu i paleniu. Jeśli wyszły Ci afty na języku, to prawdopodobnie dlatego, że przesuszyłaś gardło i naruszyłaś równowagę ph u ustach pijąc i paląc całą noc. Na afty bierze się chyba wit B, ale nie jestem pewna. Umyj zęby i wyszoruj język, dużo pij (wody) w ciągu dnia. Jutro powinno być lepiej, za kilka dni afty znikną.

Gość nunnsa
Przecież badania HCV i HBV mają na celu wyrycie wirusowego zapalenia wątroby. A hiv to całkiem inny wirus więc jakim cudem badania na coś zupełnie innego miałyby wykazać hiv?

Gość pelna obawwwwwwwwww
samo to ze w lecie chora jestem........... tak 2 tych samych to poprostu koledzy ale juz z nimi skonczylam,spotykałam sie z nimi na zmiane. zreszta seksu nie uprawiałam od jakis dobrych 2 miesiecy i juz chyba nigdy nie bede :O to nie są afty. szorowałam język ale to nie schodzi to tak jakby bardzo delikatna grzybica jamy ustnej cos w tym stylu http://dooktor.pl/image_atta/post/99uvGN4Xi3lNN9t2fx386O44qR6I2950.jpg

Gość cfsfsfg
obrabiala dwojce facetom chuja i ma nalot od grzyba

Gość nunnsa
No to masz grzybicę. Wielkie mi co. Czy to od razu musi byc objawem hiv? Zaraz napiszesz że nigdy nie miałaś grzybicy -no to jest teraz ten pierwszy raz. :O

Gość Lukrecja Cenci
We wakacje często łapie się różne infekcje. Może to rzeczywiście grzybica? Pij dużo wody i zastosuj jakąś lekkostrawną dietę, unikaj cukru. Za kilka dni pwinno przejść, jeśli nie-idź d lekarza. Masz czysty oddech?

Gość pęczek drutu
wypłucz usta wodą z solą. to jest zwykły nalot, a nie żaden hiv. za dzień lub dwa nie będzie śladu. a przeziębić się w lecie wcale nie jest tak trudno i nie ma w tym nic nadzwyczajnego. poza tym sama piszesz, że nie masz objawów grypy. najlepiej zrobisz jak się czymś zajmiesz i przestaniesz o tym myśleć. wbrew pozorom wcale nie jest tak łatwo zarazić się hivem. myślisz, że każdy komu się zdarzył sex bez gumki jest chory?

Gość Supremus Dux
Może cieknie Ci z zatok. Dawałaś im dupy na zmianę ?

Gość paranoiczny_fafik
Spasłaś się i dlatego się pocisz :D

Gość pelan obawwwwwww
nie nie smierdzi mi z ust przez to