Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajaj

Dwa negatywne testy i brak okesu..

Polecane posty

Gość ajajajaj

Mam cykle 27-30 dni. Pierwszy test wykonałam 34 dc a drugi 37dn i oba są negatywne. Wiem, że powinnam zrobić badanie z krwi, ale... Czy te testy, które wykonałam mogą być wiarygodne?

Gość nunnsa
Myślę że są wiarygodne.

Gość ajajajaj
nikt nie miał takiej sytuacji?

czasem niektoym kobietom testy nie wychodza pozytywne jak faktycznie sa w ciazy, a masz jakies inne objawy? oprocz braku miesiaczki propunuje test z krwi i wizyte u gin. jesli wyjdzie z krwi ze nie jestes w ciazy to gin. da ci tabletki na wywolanie okresu, a jesli jestes w ciazy to nie idz od razu na wizyte bo nic nie zobaczysz jak jest za wczesnie.. ;)

Gość ajajajaj
No właśnie nie mam innych objawów. Czasem pobolewa mnie brzuch jak na okres. Piersi nie są powiększone a jedynie troche oboałe sutki. Ostatnio miałam sporo stresu, więc to może to...

chyb ze np. poczekaj jeszcze kilka dni i zrob 3 test, a nie mialas stresu, choroby zadnych diet.. ani nic?

Gość pęczek drutu
a jakie to ma znaczenie, czy ktoś miał taką sytuację czy nie? każda kobieta jest inna, każdy organizm jest inny, każdy cykl jest inny, więc co ci to da, że ci ktoś napisze, jak było u niego skoro ciebie to nie dotyczy. nie mogę tego pojąć, dlaczego nie zrobisz badania krwi tylko pytasz o to na kafe?!? uwierz mi, że nikt ci tu nie powie, czy jesteś w ciąży czy nie.

Gość justyna 55555
ja miałam 3 testy negatywne a teraz jestem w ciazy w 8 tygodniu bylam nawet na wizycie u gina ktróy nic nie widzac dał mi tabeltki na wywołanie miesiączki takie przypadki sie zdażaja , ale jaki jest twój nie wiem

Gość niebieski w kropki
ja pamietam ze okres powinnam miec 13 grud.. test zrobilam 10 grudnia byl negatywny, a potem 29 grudnia i wyszly 2 kreseczki;)

Gość ajajajaj
up