Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edytka 30latka

Chce ojca pozwać o alimenty

Polecane posty

Gość Edytka 30latka

Mam nadzieje, że mi pomożecie w pewnej delikatnej sprawie Mój ojciec odszedł od mojej mamy i znalazł sobie 10 lat młodszą kobietę. Mój tato a właściwie podły ojciec ma 55 lat moja mam ma 50. Zawsze moja mama opiekowała się domem i nami. Nie pracowała. Nie chciała iść do byle jakiej pracy tak jak ja a zajęła się domem. Moja mama skończyła zaocznie szkołę dla dorosłych kiedy ja się urodziłam. Ja i moja mama mamy sporą nadwagę bo jesteśmy zwyczajnie otyłe. Ja też mam problemy z pracą bo kto przyjmuje otyłe osoby? na stanowisko dobre? mam skończoną szkołe zawodową cukierniczą. Planowałam założyć rodzinę ale nie wyszło. Chciałam mieć męża który będzie pracował a ja zajme się dziecmi, domem codziennymi obowiązkami. Szybko się męczę i nie lubię jak ktoś na mnie wymusza presję. Moja mama jest bardzo kochana bardzo mnie dobrze wychowała. Mieszka z nami moja ciocia siostra mamy. Jest po rozwodzie. Mój ojciec powiedział że nie da nam ani grosza. Przecież nie może mamy i mnie tak zostawić? co mogę zrobić ?

Gość efailhf-
ale provo

Gość Edytka 30latka
Co ty mówisz ja prawa nie studjuje. Mam problem bo co ma zrobić moja mama ?? przeccież poswieciła zycie dla domu

Gość sweet_neta
możesz zrobić pierogi :classic_cool:

Gość Edytka 30latka
jestem załamana ręce opadają

Gość Fafinette
a srom też już opada?