Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebotyczna Natalia

Zagłosowałam na Kamilę na miss Polski i miałam dostać jej foty w stroju kąpielow

Polecane posty

Gość Niebotyczna Natalia

kąpielowym i w stroju piłkarskim. DO TEJ PORY NIE DOSTAŁAM :-O Ten jej konkurs to jakieś oszukaństwo!

Gość Antoie von Bot
Myślę iż powinnaś skorzystać z pomocy specjalisty. To już jest najwyższy czas.

Gość Niebotyczna Natalia
Myślisz?:O Kurde.Coś w tym jest. Jestem tym faktem taka jakaś roztrzęsiona i rozedrgana taka.Nie wiem co robić?:O Jakoś tak nie mogę sobię dziś z tego powodu znalesc miejsca.Teraz siedzę na balkonie i pije wino.

Gość Kamila to gwiazda
największe firmy odziezowe dostarczaja jej za darmo towar aby zechciała się w niego ubrać, to dla nich doskonała reklama, but który Kamila włoży na swoją stopęnie jest już takim zwyczajnym butem ale tym w którym ona chodzi, rozumiesz?! Gwiazda może robić co jej się podoba bo kazda gwiazda ma kaprysy ale ludzie prości jak ty i tak się interesują gwiazdami i albo kochaja albo nienawidzą ale nigdy nie są obojętni

Gość Antoie von Bot
Alkohol nie jest rozwiązaniem. Będzie coraz gorzej.Zobaczysz. Udaj się na izbę przyjęć do najbliższego poz'u i poinformuj o tym jak sie czujesz.Jeśli nachodzą cię myśli "s"to powinnaś dostać już na miejscu skierowanie do specjalistycznej zamkniętej placówki psychiatrycznej.Tam dojdziesz do siebie.Pozbierasz się.Wierze w Ciebie.Będzie dobrze.Tylko musisz sobie pomóc.W odpowiedni sposób.

Gość Niebotyczna Natalia
O kurcze.:O OK. Idę.Te resztę tego wina dam sąsiadowi.Jemu zawsze w upał chce sie bardzo pić takich właśnie rzeczy.Kiedyś mi pod sklepem to tłumaczył. Szykuje sie własne do lekarza.:) I już mi tak jakoś lepiej.Dzieki:)

Gość Kamila to gwiazda
Ja sobie doskonale zdaje sprawę z tego ze również potrzebuje natychmiastowej pomocy specjalistycznej lecz jakoś tak....chmmm nie mam zaufania do tych specjalistów. Z drugiej strony tak czekać na cud? Jak mi już ostatecznie odpierd....to może być za późno. Jadę do pobliskiej placówki po skierowanie.Trudno.Trzeba działać

Gość Kamila to gwiazda
podszywaczko, zawiść cię zalewa :D a zazdrościsz bo nic w życiu nie osiągnęłaś, ale dam ci radę, zamiast się wyzlosliwiać i podszywać (jakież to dziecinne) lepiej bierz przykład z najlepszych, z tych którym się udało odnieść sukces, nie znajomosciami a własną praca i talentem, krytykowac to kazdy głupi potrafi ale z tego nic nie ma...