Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjtdsjktydyk

Dlaczego jest mi slabo? ?

Polecane posty

Gość jjtdsjktydyk

nie mam sily na nic, nawet posprzatac,ledwo wgramole sie po schodach do gory. Nie jestem na zadnej diecie, jem normalnie i slodycze i mabial i inne, co jest? Czego moze byc to powodem?

Gość Oublier
depresja?

Gość może przyszła żona
bo jest duszno?

Gość Fafinette
HIV

Gość tez takm no2
też tak mam, nic mi sie nie chce i jakoś kiepsko sie czuje to chyba ta pogoda, duchota i gorąc

Gość jjtdsjktydyk
Nie, to nie depresja. Duchota tez raczej nie jest powodem bo zesto tak mam nawet w okresie zimowym.

Gość jjtdsjktydyk
Ale mnie nie to ze sie nei chce, bo ja nawet mam ochoe pospzatac zerobic cos itp tylko po prostu sily na to nie mam.

Gość tez takm no2
zmęczenie psychiczne, problemy nuda, brak celu, poczucie beznadziejności

Gość nie miałabym odwagi pokroić
moze stwardnienie rozsiane?

Gość Rooplayer
jjtdsjktydyk Czy zauważasz pogorszenie swego samopoczucia właśnie teraz?Teraz gdy są takie upały? I jeszcze jedno pytanie. Czy osłabienie wiąże sie z jakąś próba wysiłkówą-tak jak piszesz o wchodzeniu na schody. Czy też może odczuwasz więcej objawów.Ogolna [bez wysiłku]senność.Osłabienie również motywacji do działania?

Gość jjtdsjktydyk
stwardnienei rozsiane, no co ty.. Najgorsze jest to ze psychicznie jest wszystko ok, zadnej depresji itp, tylko po prostu jest mi slabo,tak jakbym na diecie byla.

Gość nie miałabym odwagi pokroić
nie no co Ty tylko taki moze byc zupelnie pierwszy objaw. a tak powaznie, to zglos sie do lekarza na takie podstawowe badania. zmeczenie jest pierwszym objawem ze cos sie dzieje. moze to jakas utajniona infekcja albo cos innego, problem z krazeniem moze wychodzi itp. lekarz to wlasciwy kierunek. chyba ze masz bardzo złą dietę, i nie dostarczasz organizmowi wszystkich mikro i makroelementów

Gość Rooplayer
*sorry nie zauważyłem ze już napisałaś o tym. Nie ma to wg ciebie związku z upałem a występowało też zimą.Tak? A od jak dawna to jest wobec tego. Nie wiem.Od pół roku?Od roku? Czy jest wyraźna różnica pomiędzy tym co w tym okresie sie dzieje a tym co było wcześniej w twoim życiu?

Gość jjtdsjktydyk
Od roku mniej wiecej,tylko to tez nie jest tak ze mam tak codziennie, mialam tak pare miesiecy temu, potem przestalo, raz mam raz nie, teraz mam kilka dni pod rzad i nie wiem co dalej bedzie, sa wakacje,mam nadzieje ze mi przejdzie bo mialam zamiar uprawiac jakis sport,poplywac itp ;( "Czy jest wyraźna różnica pomiędzy tym co w tym okresie sie dzieje a tym co było wcześniej w twoim życiu?" nie rozumiem pytania.

Gość ioioio...
Musisz zrobic badania bo powodowmoze byc wiele.Moze masz brak zelaza w organizmie albo czegos innego, mozesz przechodzic jakas zakazna chorobe wiec tez powinnas zrobic na to badania.Ja tak sie czulam jak przechodzilam toxoplasmose.Najlepiej wiec bedzie jak powiesz o tym lekarzowi.

Gość Rooplayer
Chodziło mi o to czy zauważasz wyraźna różnice pomiędzy tym co czujesz i jak sie czujesz od roku a tym jak sie czułaś w poprzednich latach?? Tak jak ci tu radzi gro dyskutantów tak i ja zalecam udać sie do lekarza i potem wykonać wstępnie badania ogólne.Możliwie w szerokim zakresie.I tyle:)

Gość jjtdsjktydyk
Nie,, raczej nei widze roznicy. Ok dzieki za pomoc,zatem czas wybrac sie do lekarza ;)

Gość Maniccstreet
A jam tylko pytanie takie:czy mierzysz sobie przykładowo ciśnienie?? I czy przy wysiłku fizycznym[jak choćby wchodzenie po schodach]czujesz coś w rodzaju bardzo intensywnego pulsu serca i ewentualnie zawrotów głowy czy czego takiego? Zrób badania krwi.To przede wszystkim. Choresterol i frakcje[plus trójglicerydy].Plus-poziom potasu,magnezu,sodu itd [we krwi].Możesz poprosić też lekarza by dał ci skierowanie na jakieś hormony [między innymi tarczycowe] i koniecznie morfologia krwi czyli krwinki itd itp :)Trzeba sie badać co jakiś czas.Masz okazje.Pomyśl o tym.Będzie dobrze. Przeanalizuj też swoją dietę i używki[jeśli ewentualnie jakieś masz na sumieniu:)-np papierosy].Być może warto coś zmienić.Coś wyeliminować.Pozdrawiam:):)

Gość właśnie ja :)
brak witamin, zla dieta