Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p.olska

czy olać ją?

Polecane posty

Gość p.olska

otoz mam problem, moja jedyna przyjaciolka z ktora trzymam od wielu lat zaczyna mnie olewac, zauwazylam ze jakas inna która obok niej mieszka zaczyna się kręcic. traktuje mnie jak jakiegos smiecia, nie mowi gdzie idzie tylko zmywa sie, z kolei gdy ja mialam inne znajome to zawsze jej mowilam gdzie ide, czesto ją brałam do nich ze sobą, a ona postepuje tak nie fair. ogolnie chyba zaczeła mnie traktowac jak jakiegos smiecia ktore spotka sie z nia na kazde zawołanie, a ona biedna uwaza sie za taka ofiare, ze nikt jej nie lubi. co o tym sadzicie? co powinnam zrobic?

Gość p.olska
?

Gość joliika
mam to samo tez mnie "przyjaciolka" olala bo znalazla sobie inna i mnie ma juz w dupie :/ ile masz lat tak z ciekowsci

Gość p.olska
ale dla mnie to jest ciezkim szokiem bo dla niej zrezygnowałam z wielu przyjazni i to mnie denerwuje najbardziej, nigdy nie przypuszczalabym ze ona pierwsza zrobi mi cos takiego i tym sposobem wylądowałam na lodzie. nie rozumiem jak mozna byc tak podłym by się odwrócic ode mnie, skoro ona miała jedynie mnie, zawsze ją integrowałam z moimi takimi przelotnymi znajomymi, to jest koszmar... jak ja się teraz mogę czuć? jaka z niej egoistka, ze potem smie robic z siebie ofiare.

Gość p.olska
19

Gość p.olska
jeszcze nawet mi nie wspomniała, ze w ogole znalazła sobie jakąs stałą kolezanke, z która zamierza sie zaprzyjaznic zastępując sobie mnie... musze sie dowiadywac od innych osób, kiedys ona szukała pomocy i wołała o pomoc, a po tylu latach ja jestem na jej miejscu

Gość joliika
rozumiem co czujesz bo ja mam dokladnie to samo, tez dla niej zrezygnowalam z innych znajomosci no i jak to teraz odnowic?? nigdy bym sie po niej tego nie spodziewala ze mnie tak oleje

Gość p.olska
joliika ile masz lat?

Gość p.olska
tylko teraz pozostała mi samotność...

Gość joliika
mi jest strasznie smutno zwlaszcza jak sie dowiaduje na jakich to imprezkach nie byla z ta swoja "nowa friends" a ja siedze w domu i nie mam co ze soba zrobic, ale takie zycie, ludzie sa naprawde podli

Gość joliika
22

Gość p.olska
jakie województwo?

Gość joliika
swietokrzyskie a ty?? ;)

Gość p.olska
43719357 masz tu moj nr gg jeśli jeszcze jesteś